Grillázs-kolbász, rengeteg csoki és zene a Széchenyi téren

Grillázs-kolbász, rengeteg csoki és zene a Széchenyi téren

Isteni édességek, gyönyörű idő – a Széchenyi térről üzenjük, érdemes kilátogatni a holnapig tartó Édes Napokra. A Győr+ Rádió élőben jelentkezik a helyszínről, ha még otthon vannak, kedvcsinálóként érdemes hallgatni!

Valószínűleg Gombóc Artúr is boldog lenne, ugyanis a Széchenyi-téri standokon megtaláljuk „a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon."

 

 

Na jó, lehet, hogy kicsit túlzunk, de az biztos, rengetegféle édességet kóstolhatunk, például gyöngypralinékat, tokaji aszús, konyakmeggyes és belga csokis-diós marcipánt, van fogbarát nyalóka és a híres zsidó sütemény, a flódni, amit Raj Rachel hozott Győrbe.

 

 

A nemzetközileg is elismert tortatervező tortadesign workshopot is tartott az érdeklődőknek, egy tortát díszített fel marcipánnal. A különleges édességet a 18 órakor fellépő Janicsák Veca kapja meg.

 

 

A hagyományos és a modern cukrászat módszereit egyesítő Raj Rachel holnap is tart foglalkozást a téren, gyerekeknek mutatja meg a marcipánformázás csínját-bínját, hiszen az éppúgy formálható, mint a gyurma.

Raj Rachel standját is megtalálhatják a téren az érdeklődők, ahol a híres flódnit lehet megkóstolni. Ez egy hagyományos kelet-európai zsidó sütemény, amit családi recept szerint készítenek: bőségesen tartalmaz mákot, almát, diót és házi szilvalekvárt.

 

 

A téren a Győr+ Rádió munkatársai, Kaszás Kornél és Horváth Zoli élőben jelentkeznek, bátran keressék őket a színpad mellett, s küldjék el kedvenc zenéjüket a kívánságműsorban!

Az Édes Napok részletes programja ITT olvasható.

 

Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Édes Napok a Széchenyi téren
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×