Gyereknapon is vár az állatkert

Gyereknapon is vár az állatkert

Május 27-én, vasárnap a győri Xantus János Állatkert gyermeknapi vidám, ünnepi programokkal készült kicsiknek és nagyoknak. Az „állati állomásokon” a gyerkőcök egész nap ügyességi játékokon vehetnek részt. Ezek teljesítése után, pecsét fejében, természetesen az apró ajándékok sem maradnak el.

Lovagi élet

Tedd magad próbára! Látogatóink belecsöppenhetnek a középkori lovagok világába. Kipróbálhatják fegyvereiket, sőt, többször is láthatnak lovagi tornát, ahol a küzdőtéren, a hősök lóhátról mérik össze erejüket. „Középkori játszóházak” is várják egész nap a gyerekeket: lovagi sisakot és úrnő-fejdíszt készítünk.

 

Showtime, Zootime!

Ezen a napon háromszor is tartunk Zoo Showt: 11, 14 és 17 órakor várjuk látogatóinkat az arénába,

ahol közvetlen közelről is találkozhatnak sztárjainkkal.

 

A védelmezőink

Tűzoltó vagy rendőr, a gyereknapon bármelyik lehetsz! Nálunk ezt is kipróbálhatod! Az egyenruhások járműveikkel és izgalmas feladatokkal várják a gyerekeket.

 

Győri motorosok is érkeznek, felvonulásukkal színesítve a rendezvényünket.

 

Kalandozoo

Látványetetések is színesítik a programot, ahol élőszóval kísérve, számos izgalmas információt is megtudhatnak látogatóink. Különleges látványnak ígérkezik például a tigrisek reggelije, és délután az oroszlán uzsonnája is.

 

TapiZoo

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületével együttműködve, különleges állati „alkatrészeketí” lehet tapintással is megismerni, így előtérbe kerülhet az ötödik érzék.

 

Tavaszi zsongás

Bemutatkoznak az állatkert legújabb lakói: a majomapróságok, az apró gyűrűsfarkú makik és Zahira, a csimpánzlány, valamint Villám, a kislajhár is láthatóak lesznek.

 

Ezen a napon a gyerekeket jégkrémmel, az apukákat hideg sörrel ajándékozzuk meg!

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. (x)

 

 

Szöveg és fotó: Xantus-állatkert

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×