Gyermekbirodalommá változott az Aranypart II.

Gyermekbirodalommá változott az Aranypart II.

A gyermekeket ünnepeljük május 26-án, Győrben is színes programokkal készültek a kicsiknek, hogy igazán izgalmas lehessen számukra ez a nap. A Gyermek Piknik is a lurkók szórakoztatását szolgálja az Aranypart II-n, ahol az előző évekhez hasonlóan idén is rengeteg az érdeklődő.

Fantasztikus helyszín, rengeteg játék, szuper programok, ráadásul mindez jó időben. A szervezők úgy vélik, talán ezeknek köszönhető az, hogy ismét ennyi embert vonz a Gyermek Piknik.

 

Itt a kicsik pár perc erejéig akár tűzoltók is lehetnek

 

Kokas Éva, a Generációk Háza igazgatója vasárnap délelőtt a Győr Plusznak elmondta, többek között fajátékokkal, homokfestéssel, kézműves programokkal, pónilovaglási lehetőséggel, állatsimogatóval, színpadi produkciókkal készültek a gyerkőcöknek, sőt, a tűzoltók és a rendőrség is a helyszínre érkezett, hogy a kicsik legnagyobb örömére kipróbálhassák a járgányokat, és megszólaljon a sziréna. Ezek közül talán az újdonságok bizonyulnak a legnépszerűbbnek: az apróságok imádják a lovaglást, és az állatsimogató is belopta magát a gyerekszívekbe.

 

A gyermekek imádják az állatsimogatót

 

A Gyermek Piknik a Generációk Háza egyik kiemelkedő programja minden évben, a szervezők nagy odaadással készülnek rá. – Több mint húsz éve csináljuk, nagy szeretettel, gonddal és odafigyeléssel. Törekszünk arra, hogy ez ne olyan program legyen, ahol minden pénzbe kerül, és minden gyermek jusson oda mindenhez – fogalmazott Kokas Éva, aki boldog lehet, hiszen a több ezer érdeklődő is azt mutatja, jó úton járnak.

 

Rengeteg embert vonzanak a programok

 

A Gyermek Piknikre idén is öt-hatezer embert várnak.

 

A programok ingyenesek!

 

 

Bodrogi Sára

Fotó: MekliZ Fotóstúdió

Csatolt galéria: Gyermek Piknik az Aranypart II-n
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×