Győr inspirálja a Vidanet fejlesztéseit

Győr inspirálja a Vidanet fejlesztéseit

Az emberek életminőségének javítása áll a Vidanet Zrt. folyamatos fejlesztései mögött. Ez az elv a motorja a szolgáltatásai bővítésének, korszerűsítésének és terjesztésének, valamint a társadalmi ügyek támogatásának egyaránt. A vállalat nyitott a jó kezdeményezésekre, ezért köszönthetjük ismét a 12. Nyárzáró koncert támogatói között.

A telekommunikációs szolgáltatások, mint a televízió-, internet- és telefonszolgáltatás, gördülékennyé, hatékonnyá és szórakoztatóvá tehetik a felhasználók életét. Ezért nagy jelentőségű a régió meghatározó távközlési szolgáltatója, a Vidanet Zrt. számára, hogy a szolgáltatásuk kiváló minőséget képviseljen.

A fejlesztések és bővítések irányvonalainak kijelölésében jelentős szerep jut a győri és környékbeli lakosoknak, akiknek a visszajelzéseire is alapozva hozzák meg döntéseiket a vezetők, hogy az ügyfelek igényeit minél magasabb szinten, ugyanakkor kedvező ár-érték arány mellett szolgálhassák ki. Emiatt számos sikeres újítás áll a Vidanet háta mögött: például az akár 200 Mbit/s letöltési sebességű internet, vagy a 123 digitális, köztük 37 HD csatornát tartalmazó Digitális Extra tévécsomag, mely számos prémium csomaggal egészíthető ki az egyéni preferenciáknak megfelelően, így személyre szabott, első osztályú tartalmakat láthatnak a tévénézők. „A televíziózási igények és szokások sokat változtak az elmúlt néhány évben, amelyre válaszul egy 21. századi megoldást kínáltunk: kifejlesztettük a Vidanet Move online tévéalkalmazást, melynek használatára Digitális Extra és a Digitális Családi csomagok esetén díjmentesen jogosultak előfizetőink. Értékesek az ügyfelektől érkező visszajelzések, a szolgáltatásainkat ezek ismeretében tudjuk a lehető legnagyobb mértékben a valós igényekhez igazítani” – közölte Hushegyi Károly, a Vidanet Zrt. régióvezetője. Az előfizetők érdekeit képviselte a vállalat akkor is, amikor hosszas tárgyalások eredményeként elsőként sikerült elérniük, hogy a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája mérkőzéseit közvetítő Spíler 2 TV bekerüljön a csatornakínálatba.

„Hiszünk benne, hogy a szolgáltatásaink megkönnyítik és élményekkel gazdagítják az ügyfeleink életét, ezért törekszünk a legmagasabb színvonalra, és hogy egyre több háztartásban váljanak elérhetővé szolgáltatásaink” – nyilatkozta a régióvezető.

A vállalat azonban nem elégszik meg a szakmai célok elérésével. Győr és a környékbeli városok lakói számos alkalommal számíthattak a Vidanet Zrt.-re, amikor egy jó ügy mellé kerestek támogatót. „Szeretnénk a jövőben is segíteni. Jó tudni, hogy hozzájárulhatunk Győr sikereihez, a helyi kulturális és sportrendezvényekhez, valamint a nemes ügyekért harcoló alapítványok működéséhez” – mondta Hushegyi Károly régióvezető.

 

(x)

 

 

 

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×