Győr+ Mancsok – Aurora vagyok, vigyél haza!

Győr+ Mancsok – Aurora vagyok, vigyél haza!

A pulikölykök után ismét cicával jelentkezik a Győr+ Mancsok rovatunk, hiszen célunk, hogy minden árva állat otthonra leljen, legyen az kutya vagy macska. Következő cicusunk Aurora, akit nehéz sorsa ellenére végtelen szelídség, nyugalom és szeretet jellemez, s aki nem mellesleg: csodaszép.

Emlékeznek még Lujzira, a legelső macskára? Amikor őt megismertem – pontosabban szerettem volna megismerni, mert jobb volt neki, ha csak a cicaház ablakából nézem, annyira rettegett –, egy hihetetlenül félős pamacsot láttam, aki az utcán nevelkedett, és képtelen volt a bizalomra, a türelemre az odaadásra. Fogalma sem volt, mit jelent az, ha van egy otthona és szeretik őt. Ez az édes, ám megközelíthetetlen kis teremtés nagy-nagy örömünkre azóta már gazdijától tanulja, milyen életet érdemel egy ilyen nagyszerű macska. Neki már sikerült az, amire minden cicus vágyik.

Aurora, az ötéves nőstény azonban kicsit sem hasonlítható Lujzihoz. Amikor megpillantottam a csodálatos, teknőcmintás cicát, én voltam az, aki félve nyúlt felé – nem mintha ijesztő lett volna, de Lujziból kiindulva így véltem helyesnek –, ő azonban egyáltalán nem tartott tőlem, nem húzódozott, nem akart kiugrani gondozója karjai közül és nem próbált meg elszaladni. Nyugodtan tűrte, hogy simogassuk, babusgassuk őt. Megható volt, mert Lujzival ellentétben ő azonnal bízott bennünk, pedig neki is kijárt a rosszból: azért lett a Győri Állatmenhely lakója, mert elgázolta egy autó és medencetörést szenvedett. Ez még mindig meglátszik kicsit a szőrén, de a legfontosabb, hogy a műtét megmentette az életét, és már teljesen jól van, a történtek nem akadályozzák őt semmiben. A gondozói azonban abban bíznak, hogy benti cicusként fogadják örökbe, hiszen semmiképp sem szeretnék, hogy esetleg ismét elgázolja őt egy autó. Horváth Patrícia (menhelyi állatgondozó) úgy fogalmazott, ha már végre hazaviszik Aurorát, szeretnének biztosak lenni abban, hogy jó helyre kerül, és élete hátralévő részét biztonságban éli le. Hozzátette, az is egy lehetőség, hogy kinti-benti macska lesz, ám csak felügyelet mellett ajánlja, hogy kint tartózkodjon Aurora.

Egy rendkívül barátságos cica várja tehát a gazdit, aki úgy vigyázna rá, mint a szeme fényére, s ő cserébe biztos, hogy elárasztaná végtelen szeretetével.

Aki pedig kutyusra vágyna, három mancsosunk, Marci, Merci és Berci tökéletes választás lehetnek.

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

Telefon: 06202295964

E-mail: gyormenhely@gmail.com

 

AURORÁT IS HAZAVITTÉK, ő a tizedik mancsos, akinek valóra vált az álma.

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Győr+ Mancsok – Aurora vagyok, vigyél haza!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×