Győr+ Mancsok – Bíborka vagyok, vigyél haza!

Győr+ Mancsok – Bíborka vagyok, vigyél haza!

Még csak tanulja az élet dolgait ez a cicalány, de nyitott a világra, figyel az emberre és nem riad vissza a simogatástól sem. A kis Bíborka egy gazdi mellett szeretne tovább cseperedni, ahol mindent megkap, amire szüksége van – keressük új otthonát!

Bíborka egy márciusi születésű, öthónapos kislány. Még apró cicaként került a Győri Állatmenhelyre anyukájával együtt, és sajnos azóta sem jelentkeztek érte. Pedig a teknőctarka bundájú, hatalmas, sárgás szemű cica egy igazi tünemény, aki nagyon vágyik már a gazdi kényeztetésére, szeretetére.

 

 

Vannak olyan cicusok, akiket nem lehet megfogni, félnek az ember közelségétől, és időbe telik, mire valakit a bizalmába fogadnak, de Bíborka nem ilyen. Először a Győri Állatmenhely egyik dolgozója, Kok Annamária tartotta őt a kezében, úgy barátkoztunk. Picit sem bánta, hogy fogják: nem villogtatta meg a karmait, nyugodtan figyelt. Aztán átvettem én – először picit meglepődött, de aztán kedvesen nézelődött a karjaim közül, felfedezve környezetét.

 

 

Amikor cicákat ismerhetek meg a Győr+ Mancsok rovatnak köszönhetően, mindig különleges érzés. A macskát nem sétálni viszem, hanem ölembe veszem: érzem a kis test melegét, az állat rezdüléseit, a félelmeit vagy épp a bizalmát. Egymásra hangolódunk, és a végére már én is úgy érzem, hazavinném. Remélem, valaki hamarosan Bíborkára nézve érzi majd ezt, és megadja neki azt, amire vágyik: otthont.

 

 

 

Hatalmas öröm számunkra, hogy Blackyt pénteken örökbe fogadták, Csömörre költözött egy fiatal pár otthonába. Bíborka mellett azonban még egy kutyusunk, Lia is keresi a gazdit.

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely Facebook-oldalán, illetve e-mailben (gyormenhely@gmail.com) lehet, vagy személyesen a menhelyen, nyitvatartási időben!

 

Kövesd a Győr+ Mancsokat a Facebookon is!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Vidd haza Bíborkát!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×