Győr+ Mancsok – Camillának jó dolga van otthon

Győr+ Mancsok – Camillának jó dolga van otthon

Már csak egy gazdikeresőnk maradt: Akela. A múlt hétvégén ugyanis a négy hónap körüli kicsilány, Camilla is elköltözött a Győri Állatmenhelyről.

Itt a jó idő, ennek az árva négylábúak is örülnek, hiszen a zord tél után tavasszal kicsit többen éreznek kedvet, hogy kiskedvenccel bővítsék családjukat. Ez jó hír, mert a Győri Állatmenhelyen rengetegen várják, hogy őket is kiválassza valaki, és ne kelljen tovább a rácsok mögött élniük a mindennapokat.

Camillára, a sok nehézséget átélt kutyusra végre rámosolygott a szerencse szerető gazdik személyében. Az apróság hősként küzdötte le betegségét, most pedig egy otthonnal ajándékozta meg őt a sors. A pihe-puha pamacsot egy osztrák család fogadta örökbe múlt hétvégén. Már fotót is kaptunk, ami azt mutatja, Camillának nagyon jó dolga van – ki ne érezné jól magát egy másik szőrös kispajtással a szobában, a gazdi ágya mellett elterülve egy jó meleg paplanon, játékokkal körülvéve?

 

Camilla nem csak új családot, kutyapajtást is kapott

 

Camilla már nagyon megérdemelte, hogy legyen egy otthona, ahol gondoskodnak róla, szeretik őt. Neki sikerült, de most a többi állat jön, mert mindenkinek jár egy esély a boldogságra: egy gazdi, aki mellett elhalványulnak a szörnyűségek, és bebizonyosodik, hogy az élet szép. Camilla csak pár hónapot lakott a Győri Állatmenhelyen, de sokan több éve várnak. Szeretnénk, ha nem lennének „bent ragadt” állatok, ha mindenkire rátalálna az embere, és nem kellene lassacskán, ahogy telnek a gazdi nélküli napok, elveszíteni a reményt. Mutassuk meg nekik is, hogy létezik a boldogság, hogy van élet a menhelyen túl!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Főkép: Győr+ Archívum / O. Jakócs Péter

Cikkben lévő fotó: Camilla gazdija

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×