Győr+ Mancsok – Hazavitték Foltit

Győr+ Mancsok – Hazavitték Foltit

Újabb örömhír: gazdira lelt a Győr+ Mancsok harmadik cicusa is, Folti, aki bár betegsége miatt hátránnyal indult az otthonkeresésben, hamar szerető családra talált.

Az irodában, az asztalom fölött egy parafatábla lóg, tele a Győr+ Mancsok gazdikeresőinek képeivel. Tíz állatot már hazavittek – egyet pedig most pipálhattam ki: Foltit. Leírhatatlan öröm.

A hároméves kandúrral július 21-én ismerkedhettek meg olvasóink a gyorplusz.hu-n, de a múlt pénteki Győr+ Hetilapban is találkozhattak a róla szóló írással és egy fotójával. Úgy mutattuk be őt, mint a csodaszép, barátságos cicust, zöld szemekkel és különleges fekete folttal az orrán. És úgy, mint a menhelylakót, akinek nincs könnyű dolga a gazdikért folytatott harcban, hiszen AIDS-es. Bár, ahogy írtuk is, ez a betegség csak cicák között terjed, emberre és más állatra nem veszélyes, sőt, legtöbbször hosszú évekig élhetnek a beteg macskák is, általában előítéletesek az emberek az AIDS-es négylábúakkal szemben. Ezért is foglalkoztunk Foltival a Győr+ Mancsok rovatunkban: az a célunk, hogy segítsünk azoknak az árva állatoknak is, akiknek kevesebb az esélyük arra, hogy hamar felfigyeljenek rájuk. Ennek a barátságos, foltos cicusnak már sikerült, hazavitték.

 

Folti, gazdija szerető karjai között

 

Foltinak nagy szerencséje volt, szombaton eljött érte a család, amelyről mindig is álmodozott: egy győri, nyugdíjas házaspár fogadta őt örökbe, akik betegsége ellenére beleszerettek és mellette döntöttek. Már képeket is kaptunk az újdonsült gazdis cicusról, ahogy óvó karok veszik őt körül. Drága Folti, hosszú, boldog gazdis éveket neked!

 

Négy kutyusunk azonban még gazdira vár: Marci, Merci és Berci, valamint Jonatán. Reméljük, hamarosan őket is hazaviszik.

 

Szerző: Bodrogi Sára

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×