Győr+ Mancsok – Nusi vagyok, vigyél haza!

Győr+ Mancsok – Nusi vagyok, vigyél haza!

Rózsaszín nózi, nagy, zöld szemek, gyönyörű, bársonyos szürke-fehér bunda és bújós, barátságos jellem – mindez azonban eddig mit sem ért, hiszen Nusi, a négy hónap körüli kislány jelenleg is a Győri Állatmenhelyen várja, hogy eljöjjön érte a gazdi.

Az első dolog, ami eszébe jut annak, aki ránéz Nusira, az valószínűleg az ártatlanság – én legalábbis erre gondoltam. Ez a kicsi cica ugyanis egy ártatlan lélek, aki bár még csak négy hónapos, ilyen fiatalon is bőven rendelkezik rossz tapasztalattal.

 

Nusi még csak most ismerkedik a világgal, de nagyon barátságos

 

A macskára Mosonmagyaróváron kóborolva találtak rá, majd be is fogadták ideiglenesen, ám Nusi nem kedvelte a megtaláló másik cicáját, így mennie kellett, s végül a menhelyen kötött ki, rácsok mögött, bezárva – megfosztva a szabadságtól, szeretettől és biztonságtól. Ez a csöppség most újra szeretné megtalálni azt, ami elveszett, de ezúttal nem egy olyan gazdi mellett, akinek már van másik macskája, egyedüli cicaként szeretne tanulni az életről, az emberi jóságról. Ott, ahonnan nincs kiút többé, ahol nem kell attól rettegnie, hogy az utcára kerül vagy vissza a menhelyre. Szeretne pihe-puha paplanon heverni, saját játékait kergetni, begyűjteni a finom falatokat, és a gazdi ölében dorombolni.

 

A csöppség imádja a babusgatást


Nusi nagyon szereti a simogatást, furfangosan helyezkedik, hogy a legtöbb babusgatást kaphassa. És, amikor az ember a karjai közt fogja, valamiféle földöntúli késztetést érez, hogy megmentse őt, s megadja neki mindazt, amit megérdemel. Csak remélni tudom, hogy hamarosan valódi otthonra cseréli a ketrecét, ahol szeretetben élhet.

 

Drága Nusi! Vigyenek haza minél előbb!

 

 

Akela már foglalt, de Virgonc kutyus még mindig gazdira vár! Segítsünk, hogy Nusi és Virgonc is minél előbb rátaláljanak az igazira, és boldogan élhessenek!

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely Facebook-oldalán, illetve e-mailben (gyormenhely@gmail.com) lehet, vagy személyesen a menhelyen, nyitvatartási időben!

NYITVA TARTÁS:

Hétfő,kedd: Szünnap

Szerda, csütörtök, péntek: 14-17h

Szombat, vasárnap és ünnepnap: 9-12h

 

Kövesse a Győr+Mancsokat a Facebookon is!

 

NUSIT ÁPRILIS 17-ÉN HAZAVITTÉK!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: Győr+ Mancsok – Nusi keresi szerető gazdiját!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×