Győrben forgatja az EYOF-klipet a The Biebers

Győrben forgatja az EYOF-klipet a The Biebers

„Győrben sokan szeretnek minket, és mi is szeretjük Győrt.” – mondta Puskás Peti a Győrplusznak a hivatalos EYOF-dal videoklipjének forgatásán. A zenekar mellett neves sportolók is feltűnnek a klipben.

„Itt és most” – ez a címe a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos dalának. A The Biebers slágere magyar és angol változatban is elkészült, így kiválóan alkalmas arra, hogy itthon és külföldön egyaránt népszerűsítsék vele az eseményt. A dalhoz készülő videoklip jeleneteit hétfőn veszik fel városunkban. Reggeltől estig forog a kamera, többek között a Mosoni-Dunánál, az Audi Arénában, az Aqua Sportcentrumban és Győr belvárosában.

 

"Ilyen jó lesz a klip!"

„Mindig szívesen jövünk Győrbe, mert szeretjük a várost, és mindig telt házas koncerteket adunk, vagyis a győriek is szeretnek minket.” – fogalmazott a Győrplusznak Puskás Peti, a zenekar frontembere. Hozzátette, nagy örömmel vállalták a dalszerzést, hiszen a sport és az energikus élet hozzájuk is közel áll.

 

"Mi is energikusak vagyunk!"

Mint mondta, egy sportesemény indulóját nem könnyű megírni. A dal egy hangulatot fog meg, hiszen a sportoló hajnalban kel, amikor a város még alszik, és úgy látja az ébredező várost, de a korai órában ő már az edzésre készül. Ez egy olyan pillanat, amit egy sportoló, de egy aktív „hétköznapi” ember is átélhet, vagyis közös élmény. Ilyenkor találkozhatunk egymással akár a győri vízpartoknál is, ahogy erre a dal szövege is utal.

 

The Biebers az Audi Aréna Győr-ben

„A klip a párhuzamokról is szól, arról, hogy milyen az, amikor teljes erőbedobással csinálunk valamit, legyen az sportoló, vagy legyen például zenész.”  - az énekes minderről az Audi Arénában mesélt, mint mondta, egyrészt EYOF helyszínről van szó, másrészt pedig egy fergeteges hangulatú csarnokról, amelyet már ő maga is átélt egy meccsen. „Az EYOF, és általában a nemzetközi fesztiválok összehozzák az embereket. Ilyenkor rengeteg prekoncepció dől le, hiszen sokszor azt képzeljük, hogy az egyik nép ilyen, a másik meg olyan, de amikor eltöltünk pár napot egymással, akkor rájövünk, hogy mindannyian egyformák vagyunk.”

 

Puskás Peti és Ekanem Emota Bálint nyilatkozik

Ekanem Emota Bálint hozzáfűzte, az EYOF egy nagyon népszerű esemény lesz, és arra számítanak, hogy a rendezvény dalát is szeretni fogják a fiatalok.

 

Az EYOF röplabdás nagykövetei a forgatáson

A nap folyamán forgatnak többek között Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetővel, Laklóth Anna magyar bajnok kosarassal, Kötél Zsanettel, a röplabda válogatott feladójával is.

 

Nem csak a meccsen koncentrál

A felnőtt sportolók mellett az EYOF fiatal nagykövetei is szerepelnek, köztük a győri tornász tehetség, Mészáros Krisztofer, a dzsúdós Sipőcz Richárd, vagy épp az úszó Varga Bence. Feltűnik Farkasdi Ramóna (kajak-kenu), Kotormán Réka (röplabda), Pál Tamara (kézilabda), Füri Márton (kerékpár), Lendvai Luca (atlétika), Szirony Dorina (kosárlabda), a nagykövetek mellett pedig Galló Ákos (tenisz) is.


Papp Zsolt

Fotó: O. Jakócs Péter

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×