Győrben is bemutatkozott a „Mindenem”

Győrben is bemutatkozott a „Mindenem”

A Győr+ Rádió délutáni műsorában tartott dalpremiert a Kowalsky meg a Vega zenekar. A Mindenem című dal szintén az együttes januárban megjelent, jubileumi Árnyék és Fény című albumán található.

A Kowalsky meg a Vega február 16-án, Debrecenben indította az évet egy telt házas lemezbemutató „megakoncerttel”, az elmúlt napokban pedig első alkalommal Bécsben, Zürichben és Münchenben is felléptek. „Rengeteg magyar van kint, és rengeteg meghívást kaptunk. Nagyon jó kaland volt, hiszen a zenekar és a stáb is együtt utazott, amitől olyan lett, mint egy csapatépítő tréning” – mesélte Jimmy, a banda basszusgitárosa.

A Kowalsky meg a Vega hatalmas népszerűsége is több tényezőből tevődik össze, de az biztos, hogy a zenészek és stábtagok jó viszonya elengedhetetlen. „Nagyon jól működik a kontroll a zenekaron belül. Ha valamelyikünk fáradt vagy kimerültebb, akkor a közösségünk nagyon jól tudja tartani és kezelni a helyzetet” – magyarázta Kowa, a zenekar frontembere.

Az együttes tavaly ünnepelte fennállásának tizenötödik évfordulóját, az Árnyék és Fény pedig a tizedik nagylemezük. „Hálával tartozunk a sorsnak, hogy tizenöt évet megért a produkció” – hangsúlyozta Kowa. A zenekar éppen ezért nem áll meg, és folyamatosan igyekszik a rajongók kedvében járni. A Mindenem című dal videoklipje napokon belül megtekinthető lesz.

Aki élőben szeretné meghallgatni a legújabb album slágereit, az a hazai koncerteken megteheti, hiszen a londoni fellépést követően, még márciusban elindul a klubturné. Az élményt Győr és környéke is átélheti, hiszen Győrújbaráton május 10-én lép fel a Kowalsky meg a Vega.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×