Győrben is maxra tolják a kakaót!

Győrben is maxra tolják a kakaót!

A 15 éves Anna and the Barbies is fellép április végén az idén is őrületesnek ígérkező RómerKvellén, Győrben. A zenekar frontasszonya, Pásztor Anna a koncertről és a jubileumról is beszélt a Győr+ Rádióban.

„Művészetileg nyughatatlan lélek a zenekar, az elmúlt 15 évben mindig maxra toltuk a kakaót, szóval születésnap ide vagy oda, mi mindig valami nagyot szerettünk volna nyújtani a közönségnek” – kezdte Anna beszélgetésünket, és persze azonnal hozzátette, hogy a különleges évfordulón, ahogy ő fogalmazott, felfegyverzett technikus gárdával, az eddigi hét megjelent albumuk arzenáljával és legjobb tudásukkal vágtak neki a 2019-es esztendőnek. A formáció sikerének egyik titka abban rejlik, hogy a zenekar tagjai sokoldalúak, teljesen más személyiséggel bírnak, van aki ösztönös, van, aki tudatos és ezen szellemiségek találkozása érik össze az Anna and the Barbies csapatában. Mindezt természetesen a zenekar női tagja is megerősítette. „Ha én bólogató kiskutyákkal lennék körülvéve, akkor mi már sehol sem lennénk. Az ellenállás számomra hasznos, hiszen inspirál, sőt mindig átgondolom, a legutolsó negatív kommentet is, hogy mennyi igazság alapja lehet, és ha ez a zenekar tagjaitól, vagy adott esetben a testvéremtől jön, akkor hatványozottan figyelembe veszem a véleményt, az észrevételt. Zseniális emberekkel, művészekkel vagyok körülvéve, hálás vagyok nekik” – mesélte az énekesnő műsorvezetőnknek, Kaszás Kornélnak.

 

 

Az összetartást, a harmóniát a rajongók, a közönség is érezheti, na, de hogy mit érez a frontasszony 15 év után? Ezt is elárulta a Győr+ Rádióban. „Egyre zseniálisabban érzem magam. Öcsémmel, Pásztor Sámuellel sokat beszélgetünk arról, hogy mi volt korábban, és mindig arra lyukadunk ki, hogy jaj de jó, hogy már nem az van, pedig annak idején, abban a helyzetben a világ csúcsán éreztük magunkat. Most viszont technikailag, hangszerileg egyszerűen fürdőzünk a lehetőségekben, igyekszünk rengeteget fejleszteni. Harapjuk a másodperceket a színpadon, sok minden van, amit szeretnénk még megvalósítani, azt érezzük, egyre szilárdabb a talaj a lábunk alatt, és egyre nagyobb metál terpeszben tudunk megállni, hogy azt csináljuk, amiről mindig is álmodtunk” – árulta el érzésein keresztül a zenekar törekvéseit Anna.

 

 

Tennivaló pedig akad bőven, kiélheti kreativitását a csapat, különösen a jubileumi esztendőben. Idén is lesz például Hello Ugar!, júliusban Ópusztaszeren, ez a rendezvény a zenekar saját gyermeke, de a fesztivál szervezésével párhuzamosan zajlanak az év végi meglepetés megabuli előkészületei, a tematikus darabot a tervek szerint a Nemzeti Színházban mutatja be az Anna and the Barbies. Mindezt megelőzi egy szimfonikus est, a Kis-éji Rock and Roll a Margitszigeten, úgy, hogy közben országszerte koncertezik majd a zenekar, így Győrben is a RómerKvellén, ahol az érdeklődők április 26-án bulizhatnak egy őrületeset a nyughatatlan bandával. Vagyis a győri rajongók is maxra tolhatják a hangerőt, metál terpeszben, vagy éppen álmodozva.

Gy.P.

Fotó: annaandthebarbies.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×