Győrben lép fel az egyik legsikeresebb magyar zenekar

Győrben lép fel az egyik legsikeresebb magyar zenekar

Ma este pub&rolltól lesz hangos Győr, ugyanis a nemzetközi szinten is egyre elismertebb Paddy and The Rats lép fel a városban. Vadonatúj lemezük, a Riot City Outlaws dalaival és korábbi nagy slágerekkel is érkeznek.

Az ír és kelta, na meg punk zenei elemeket tartalmazó muzsikát nyomó Paddy and The Rats ma este a Bridge Hallgatói Klubban ad koncertet, amelyre már most elővételben rengeteg jegy elkelt. Nem csoda, a „Paddy és a Patkányai” az egyik legtöbbet koncertező és az egyik legkeresettebb zenekar, akik már évek óta betörtek a legnagyobb haza és nemzetközi fesztiválokra is. A klubszezonban sem hallgatnak a hangszerek, akkor is koncerteznek, na meg készülnek sorra a jobbnál jobb dalok.

A Riot City Outlaws az ötödik Paddy nagylemez, amely a tőlük megszokott remek, pörgős nótákat, az igazi bulizenét adja, de már megjelennek rajta a súlyosabb dallamok és témák is. A zenekar mindig képes újat hozni, amellett, hogy a megszokott magas színvonalon szólalnak meg a dalok a lemezen és élőben is. Profi zenészek, zeneszerzők alkotják a csapatot, összeszokott a banda.

Ma este Győrben is megmutatják mit tudnak! Aki szeretne egy hamisíthatatlan pub&roll buliba kikapcsolódni, kiengedni a gőzt, sörözni a haverokkal és világgá kiabálni a jókedvét vagy a bánatát, annak kötelező a Paddy and The Rats koncertje! A srácok este 10-től csapnak a húrok közé, előtte fellép a Rega In Pace hardrock zenekar.

HAK
Fotó: Paddy and The Rats

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×