Győri ikerpár tarolt az athéni karate világkupán

Győri ikerpár tarolt az athéni karate világkupán

A győri Ashihara Karate Egyesület három versenyzőjét az a megtiszteltetés érte, hogy szerepelhetett a az athéni világkupán. S ha már ott voltak, egyikük sem tér érem nélkül haza. Két ezüst és egy arany került a nyakakba, Antalics Viktor, Antalics Máté és Horváth Krisztián hatalmasabb küzdött.

Hosszú utat tettek meg a győri srácok, hogy megküzdhessenek a december 2-án megtartott athéni világkupán. S hogy jó esélyekkel indultak neki, azt mi sem bizonyítja jobban, mint – ahogy korábban mi is megírtuk – az Antalics testvérek a TEK Budo- és Küzdősport gálán a döntőig meneteltek, majd mivel egymás ellen nem kívántak verekedni, Viktor lemondott Máté javára az aranyról.

A forgatókönyv Athénba is majdnem ugyanaz volt, hiszen ismét összejött az ikerdöntő, csak most Viktor nyakába akasztották az aranyat, míg Máté a szintén szépen csillogó ezüsttel térhet haza.

Antalics Máté és Antalics Viktor ismét a legjobbak voltak!

A harmadik győri versenyző Horváth Krisztián szintén nem maradt érem nélkül, az országnak, a városnak és az Ashihara Karate Győrnek szintén egy ezüstérmet szerzett a világbajnokságon.

– Nagyon örülünk, köszönjük, hogy szurkoltatok, nagy erőt adott üzente Antalics Viktor a Facebookon, élő bejelentkezésben.

Ashihara Karate Világkupa Görögország: a magyar válogatott győri tagjai: Antalics Viktor 1. hely, Hotváth Krisztián 2. hely, Antalics Máté 2. hely

 

Remek eredmény mind a három harcostól, akik előtt még hosszú áll, hiszen még ma, a verseny napján indulnak is haza, hogy húsz óra elteltével már itthon ünnepelhessenek, s persze pihenhessenek. Szép volt fiúk, gratulálunk!

Amint kifújták magukat a harcosok, megkeressük őket, hogy jobban is megismerkedhessenek velük olvasóink!

Havassy Annna Katalin
Fotó: Facebook

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×