Győri lány a Szépségkirálynő

Győri lány a Szépségkirálynő

A győri Cserháti Tamara fejére került a 2012 Szépségkirálynői korona. A fiatal lány képviseli hazánkat a világversenyen.

A Miss World Hungary 2012 címet Cserháti Tamara nyerte el a tegnapi Szépségkirálynő nevű versenyen. Szunai Lindától, a 2011-es Miss World Hungary nyertesétől vette át a koronát és a szalagot.

 

 

 

Szponzoroktól autót, lakást, modellszerződést, utalványokat és egyévnyi energiaitalt is kapott.

 

A Miss Universe Hungary címet Konkoly Ágnes, a Miss Earth Hungary címet Kocsis Alexandra, Miss Intercontinental címet pedig Bencsik Emerencia nyerte el.

 

 

A tegnapi Tv2-n látható versenyen a lányok bikiniben, koktélruhában, fehérneműben és végül estélyi ruhában mutatkoztak be a közönség előtt.

 

A zsűri tagok között volt Kasza Tibor zeneszerző, fotós, a műsor hivatalos fotósa, Jakob Zoltán szépségszakértő, Michelisz Norbert autóversenyző, Gyulai Zoltán, a Magyarország Szépe Kft. társtulajdonosa, Maráczi Ákos üzletember, dr. László Zsolt plasztikai sebész, Benes Anita divattervező, Pantl Péter, a Playboy és a CKM főszerkesztője, Kis-Szigeti László Zsolt, a Global Life Broker alapítója, Szávay Ági teniszező, Zsidró Tamás mesterfodrász, Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője és Szabó Dóra, a 2011-es Miss Earth Hungary.

 

A verseny tagok között nemcsak Cserháti Tamara volt megyebeli, hanem Ricza Nikoletta is bejutott az élő showba, ahogyan azt már korábban írtuk. Velük a felkészítő tábor alatt készítettünk interjút.

 

Tamara akkor azt nyilatkozta portálunknak, hogy nagyon vágyik a koronára.

- Akkor lennék a legelégedettebb, ha az első-három helyezés között lennék-osztotta meg Tamara a vágyait. A győri lány édesanyja és párja kísérte el őt az élő showba.

 

Tamara álma megvalósult.

 

 

 

A szépségkirálynő akkor elmondta, hogy gyerekkora óta életformájává vált a sport. Balettozott, később kézilabdázott, jelenleg rendszeresen fut, úszik és kerékpározik, ami most előnyt jelent számára a versenynél.

 

A Szépségkirálynő Facebook oldalán található bemutatkozása során magáról ezt írta:

 

- "Temperamentumos, dinamikus és kitartó embernek vallom magam. Mindig törekszem céljaim elérésére, sok esetben makacsul kitartok elképzeléseim mellett. Szeretem a kockázatot, a kihívásokat. Valószínűleg a sportnak köszönhetően állandóan mozgásban vagyok, kevésbé viselem a tehetetlenséget, és az unalmat"

 

A Miss Universe Hungary évenkénti megrendezésű magyar szépségverseny, melynek célja, hogy hazai versenyzőt válasszon ki a Miss Universe nemzetközi megmérettetésre. Az első versenyt 1992-ben tartották meg. 2008 és 2010 között A Királynő című showműsor keretében rendezték, melyen a győztes a Miss World Hungary címet nyerte el, a második helyezett lett a Miss Universe Hungary, míg a harmadik helyezett kapta a Miss Earth Hungary címet. 2011-ben már a Szépségkirálynő című showműsorban mutathatták meg bájaikat a lányok, ismét összevon a Miss World Hungary és Miss Earth Hungary versenyekkel.(forrás: wikipedia.hu)

 

Kovács Veronika

Forrás: wikipedia.hu, Szépségkirálynő Facebook oldala,Tv2.hu

Fotó: Tv2.hu, Szépségkirálynő Facebook oldala

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×