Győri vízilabdások Amerikában

Győri vízilabdások Amerikában

Különleges élményekben lehet része ezekben a napokban a Győri VSE serdülő vizilabdás lányainak, akik február 8.-tól Amerikában edzőtáborozhatnak. Az utazás megkoronázásaként pedig 17-19. között részt vehetnek a South Florida Water Polo Club rendezésében a 15. alkalommal megtartott nemzetközi tornájukon.

„Az edzőkollégám Vogel Zsolt kapcsolatainak köszönhetően kaptuk meg azt a lehetőséget, hogy Fort Lauderdale-ben eltölthetünk pár napot – mesélte Horváth Ágnes a GYVSE edzője. Ez mindenkinek különleges élmény és nagyon jó kapcsolatépítés is egyben, hiszen a lányok kedves családoknál laknak. Megismerhetik kicsit a másik kultúrát. Persze ez melett ez egy hivatalos edzőtábor, ahol napi kettő tréninget tartottunk a lányoknak és a végén pedig egy nemzetközi tornával zárjuk. A csapat a Győr Phanters azaz a győri párducok néven indul. Kint nagyon divatos, hogy különböző állatneveket viselnek a csapatok, gondoltunk egy alkalom kedvéért, miért is ne szerepeljünk mi is így.”

 

A mérkőzéseket Fort Lauderdale-ben, a Coral Springs Aquatic Complex nevet viselő uszodában játsszák.

 

 

A mérkőzések győri vonatkozású menetrendje:

 

2017.02.17.

Hialeah Storm Water Polo Club (Miami)- Győri VSE magyar idő szerint: 20:35-től

Gigantes de Carolina (Puerto Rico) - Győri VSE magyar idő szerint: 2017.02.18. 2:00

 

2017.02.18.

Raider Water Polo (Miami) - Győri VSE magyar idő szerint: 15:10

 

 

Az eredményektől függően felső vagy alsóházi keresztbejátszással jutnak a csapatok a helyosztókig. A helyosztókat vasárnap rendezik, a 7. helyért 13 órakor, az 5. helyért 14 óra 15 perckor, a bronzért 19 óra 15 perckor, az első helyért 20.30 órakor szállnak medencébe a csapatok.

 

Fotó: South Florida Water Polo Club facebook

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×