Halálos baleset történt az autópályán - frissítve

Halálos baleset történt az autópályán - frissítve

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

 

9:50: Ismét teljes szélességében járható az M1-es autópálya Győr közelében, ahol csütörtök hajnalban halálos baleset történt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Tóth Gabriella elmondta, hogy a halálos áldozat egy fiatal magyar férfi, aki Hegyeshalom felé tartott, amikor autójával átszakította a szalagkorlátot, és nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte. A trélerben utazó két ember megsérült.

8:37: Az érintett útszakaszon a terelés megszűnt és egy forgalmi sávon megindult a forgalom.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Korábban írtuk:

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte.

A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

police.hu/MTI

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×