Halálos baleset történt az M85-ös számú úton - fotókkal, videóval

Halálos baleset történt az M85-ös számú úton - fotókkal, videóval

Egy személygépjármű sodródott le az M85-ös számú autóútról a rábapatonai leágazó előtt. A balesetben két ember a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés nem sokkal éjfél előtt ért véget.

Frissítés:

23:43:

Befejeződött a műszaki mentés és a helyszínelés az M85-ös autóúton, a rábapatonai leágazó közelében történt halálos kimenetelű közlekedési baleset helyszínén. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint Csorna felől, Győr irányába közlekedett egy személygépjármű vezetője.

Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között elvesztette uralmát a gépjárműve felett, nekiütközött a belső és a külső szalagkorlátnak, majd a forgalommal szemben állt meg. Az autó sofőrje és utasai az ütközés következtében a járműből kiestek, közülük ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Harmadik társukat a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a műszaki mentést és a helyszínelést befejezték, így az érintett útszakaszon 23 óra 30 perctől a forgalom mindkét sávban zavartalanul haladhat.

 

Korábban írtuk:

Halálos kimenetelű közúti közelekedési baleset történt 18 óra 58 perc körül az M85-ös számú autóúton Budapest irányában, a rábapatonai leágazó előtt. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű sodródott le az útról.

Az elsődleges információk szerint a balesetben három személy sérült meg, közülük ketten olyan súlyosan, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta és a forgalmat Enesénél a 85-ös számú útra tereli.

police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×