Kettős halálos baleset történt Rajkánál, ismét járható az út

Kettős halálos baleset történt Rajkánál, ismét járható az út

Két ember meghalt, ketten súlyosan, egy ember könnyebben megsérült az M15-ös úton Rajka közelében, miután személyautójukkal összeütköztek egy turistákat szállító busszal.

17.30: Megszűnt az útlezárás

Ismét teljes szélességében járható az M15-ös út Rajka közelében, ahol szombat kora délután egy személyautó és egy turistákat szállító busz ütközött össze. A balesetben két ember meghalt, három megsérült - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t.

A bolgár rendszámú személyautó Szlovákia felé haladt, amikor a hetes kilométernél, előzés közben nekiütközött a busznak, majd árokba borult.

Ruskáné Takács Anita, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban közölte, hogy a lengyel buszon utazók közül senki nem sérült meg.

Frissítve - Kettőre emelkedett a halálos áldozatok száma

Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy a személyautó árokba borult.

A lengyel felségjelzésű buszon utazók közül senki nem sérült meg, vélhetően a busz a helyszínelést követően tovább folytathatja útját - tette hozzá.

A hetes kilométernél fél pályán halad a forgalom.

Korábban írtuk:

Egy személyautó és egy turistabusz ütközött össze az M15-ös autóút 7-es kilométerszelvényénél, Rajka térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, nem sokkal dél után. Az ütközés következtében a személyautó lesodródott az úttestről.

A kocsiban öten utaztak, közülük egy ember meghalt, hárman súlyosan, egy utas könnyebben sérült meg. A buszon utazók nem szenvedtek sérülést. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon.

Forrás: Katasztrófavédelem / MTI

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×