Hamarosan jön a szülők új kedvence

Hamarosan jön a szülők új kedvence

Az év végére piacra dobják azt a fitneszkarkötőt, mely tökéletesen felméri a gyermek állapotát, és tájékoztat róla.

Melyik szülő ne szeretné tudni, hogy megfelelő-e a gyermeke tápanyagbevitele, vagy épp eleget mozog-e? A felnőttek fittségét ellenőrző kütyük már nem újdonságok, de most jönnek az ugyanezen az elven működő karkötők a kicsik számára is.

A Good Parents Inc. nevű cég fejlesztette ki a négy különféle szenzorral ellátott Kiddo-t. Ez az eszköz nem más, mint egy valós idejű egészségfigyelő, mellyel az elfoglalt, de aggódó szülők naprakészek lehetnek a gyermekük lelki– és fizikális állapotát illetően. Olyan adatokat tudhatnak meg, mint például: hogyan alszik a lurkó, mennyire stresszes, milyen a hangulata.

Ehhez nem kell mást tenni, csak letölteni az okostelefonra az Android, vagy az iOS operációs rendszereken is elérhető applikációt, mely a telepítést követően folyamatosan értesítést küld a gyermek adatairól. Még azt is jelzi, ha a kicsi elhagyná a számára kijelölt területet, úgyhogy a szülőknek nyomkövetőként is szolgálhat. Ráadásként, a karkötő garantáltan elnyeri a gyerkőcök tetszését, hiszen színes, a mintás előlapja pedig igény szerint cserélhető.

 

Forrás: NLCafé

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×