Megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Megszűnt a torlódás az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál péntek délután - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t. A járművek zavartalanul léphetnek be Ausztriába.

A korábbi tájékoztatás szerint a megnövekedett forgalom miatt három kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség továbbra is arra kéri a sofőröket, hogy indulás előtt tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál a várakozási időkről.

 

Korábban írtuk:

A megnövekedett forgalom miatt a személygépjármű-forgalomban - pénteken 12 óra 15 perckor - 3 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében. A torlódás miatt a közlekedőknek a határátlépési pontnál történő lassúbb áthaladásra kell számítaniuk.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri az erre haladó gépjárművezetőket, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez - lehetőség szerint – válasszák az 1. számú főúton a miklóshalmi, az M15-ös autóúton a rajkai, illetve a soproni határátlépési pontokat.

A határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről ide kattintva tájékozódhatnak.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×