Három napig együtt bulizik Marcalváros! Kis Grofóék hatalmas hangulatot hoztak

Három napig együtt bulizik Marcalváros! Kis Grofóék hatalmas hangulatot hoztak

A jól megszokott marcalvárosi helyszínre hívnak és várnak mindenkit a szervezők, aki szeretne kikapcsolódni, feltöltődni és egy hatalmasat bulizni. A három napos rendezvény első fordulója már letelt, hatalmas buli kerekedett estére!

A második napról készült beszámolónkat és képriportunkat ide kattintva érhetik el! Érdemes!

Közkedvelt ünnepi helyszín augusztus 20. környékén Marcalváros, ahol ilyenkor rendezik meg a városrész búcsúját. Három napon keresztül változatos programokkal, játékokkal és koncertekkel várnak minden korosztályt. A szervezőség minden évben figyel, hogy a fellépők minden korosztály zenei igényét kielégítsék, élvezze a műsort fiatal és öreg. Sőt, nem csak így gondolkoznak, hanem stílusok tekintetében is kedveznek a lakosoknak és az érdeklődőknek.

Ennek megfelelően az első nap a mulatós zene jegyében telt. Így vendég volt Sláger Tibo és Foky is, akik remekül feltüzelték a közönséget az esti koncertekre. Ugyanis hét órára hirdették meg Bódi Csabi fellépését. A kezdésre csordultig megtelt a tér, mindenki várta az önfeledt kikapcsolódást ígérő slágereket. Az előadó nem okoztak csalódást és egy hamísíthatatlan roma mulatós blokkot hozott el Győrbe, csakúgy mint a család többi tagja, Bódi Guszti és Bódi Margó is!  Volt is sikerük, rendesen!

Bódi Gusztit mindig imádja a közönség!

Guszti hites felesége, Bódi Margó sokak nagy kedvence. Nem csoda, hiszen nyílt és természetes személyisége a színpadon is jelen van. Még azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy a rengeteg aláírás kiosztása közben egy-egy főzési praktikát is megosztott az érdeklődő hölgyekkel, hiszen vérbeli háziasszony!  Nincs mese, a közönség egyszerűen imádja Margót, Gusztit és Csabit is!

Bódi Margó Győrben sem okozott csalódást!

Maga a Bulibáró is eljött személyesen, azaz Kis Grofó,  akiről talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg az egyik legkedveltebb előadó a vagány roma mulatósban. Dalait imádják, videói a megosztókon brutális kattintást hoznak. A Bulibáró hivatalos klipjét például eddig majdnem 18 millióan nézték és hallgatták meg. Arról nem is beszélve, hogy a "mulatási" mint olyan, neki köszönhető...

Kis Grofó, a legnagyobb Bulibáró!

Persze az igazi "mulatási" akkor szabadult el, amikor felcsendült a "Mert a nézését meg a járást" című gigamegasláger. Ha előbb említettük a rengeteg kattintást, akkor most is meg kell említeni, hogy ezt a dalt eddig majdnem 28 millióan nézték és hallgatták az egyik legnagyobb videómegoszton. Ünnpeltünk rá a labdarúgó EB idején, énekeljük házibuliban, lakodalomban, de csak úgy is emlegetjük. Beírta magát Kis Grofó a magyar zenetörténetben, az már biztos. S hogy Győr is emlékezni fog a fellépésére még jó ideig, az is garantált.

Hatalmas bulit hozott az első nap

A rendezvény holnap folytatódik, látogassanak ki akkor is!  Színpadra lép a helyi Colombre Band is, zenél a győri Dallos-Nyers Boglárka zenekara, a  Bogi&The Berry, este pedig érkezik egy hatalmas csikidam partyval Szikora Robi és az R-GO! Jó bulizást mindenkinek!

További részletes programokért kattintson!

Fotók: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: Augusztus 20. Marcalvárosban - 1. nap
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×