Házibulizz az Esti Egyenleggel! - nyerj jegyet a Győr Plusszal!

Házibulizz az Esti Egyenleggel! - nyerj jegyet a Győr Plusszal!

Te is megőrülsz a ’80-as, ’90-es évek slágereiért? Akkor mindenképpen ott a helyed a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban május 19-én, pénteken este 20 órakor, hiszen az Esti Egyenleg egy igazi házibulival várja a szórakozni vágyókat.

Lesz retro minden mennyiségben, azonban azoknak sem kell elkeseredniük, akik friss dallamokra vágynak, hiszen az est folyamán jócskán csendülnek majd fel mai slágerek is a régi kedvencek mellett, kedvezve minden korosztálynak.

A fergeteges hangulatért tehát az Esti Egyenleg felel, az energikus banda, ami híres külföldi dalokat, azon belül is a ’80-as, ’90-es évek legjavát játssza koncertjein, már 2004-es újjászületésük óta. Rengeteg fellépést tudhatnak maguk mögött, találkozhattunk már velük élőzenés szórakozóhelyeken, klubokban, bálokon, nyilvános, vagy zártkörű programokon, születésnapokon, céges rendezvényeken, osztálytalálkozókon, és esküvőkön is játszottak.

Neked mégsem volt eddig szerencséd hozzájuk? Akkor mindenképp itt az ideje, hogy bepótold a lemaradásodat, hiszen az igényes külföldi pop- és tánczene mesterei ezúttal a Bridge Hallgatói Klubba érkeznek, ahol igazi házibuli-hangulatra számíthat mindenki, aki őket választja május 19-én, pénteken este.

Mi lesz még a 100 százalék élőzenén túl? Tíz zenész, kiváló hang- és fénytechnika, buli, tánc, tombolás, finom italok, régi és új dalok, pop, rock, diszkó, és ráadásként még egy kis funky is – tehát minden, ami egy jó házibulihoz kell.

A jegyeiteket a Győr+ Média Baross úti pavilonjában is megvehetitek pénteken 16 óráig! Keressétek Kollegináinkat!

Ha szeretnétek páros belépőt nyerni, kattintsatok a Győr+ Facebook oldalára!

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×