Hess András-díj a Palatia Nyomda szakembereinek

Hess András-díj a Palatia Nyomda szakembereinek

A győri Palatia Nyomda az elmúlt negyed évszázada alatt nem csak eszközparkját fejlesztette, hanem kiemelt figyelmet fordított a munkatársak szakmai képzésére is. Raktárvezetőjük és gépmesterük a nyomdaipar legrangosabb elismerését, Hess András-díjat vehetett át.

A Palatia Nyomda tavaly ünnepelte fennállásának 25 éves évfordulóját. Vevőorientált szemléletmódjuk érdekében folyamatosan fejlesztik gépparkjukat, hogy a megváltozott piaci igényeknek teljeskörűen megfeleljenek. Hiszik, hogy az elégedett ügyfelek és a folyamatos fejlődés sikerük záloga. A technika fejlesztésén túl a vezetőség nagy gondot fordít arra is, hogy a kollégáknak is biztosítsa a lehetőséget, hogy szakmai továbbképzéseken és kiállításokon vegyenek részt.

Radek József ügyvezető igazgató kiemelte, nagy örömet jelent a cégnek, hogy idén a sokéves, magas színvonalú munkájuk elismeréseképpen a nyomda két munkatársa, Sáry István raktárvezető és Papp Róbert vezető gépmester is az országos Hess András-díjban részesült. A díj a nyomdaipar egyik legrangosabb szakmai elismerése, amit minden évben a Nyomda- és Papíripari Szövetség ad át azon dolgozók részére, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak cégük eredményességéhez.

 

Szerző: Szabó Csilla
Fotó: Palatia Nyomda

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×