Heti horoszkóp december 18-tól 25-ig

Heti horoszkóp december 18-tól 25-ig

Vajon mit ígérnek a csillagok advent utolsó hetére?

KOS

 

Bármennyire idegeskednek is Önök körül az emberek, próbálják meg nem átvenni ezt az érzést tőlük. Megérzéseik, ötleteik kitűnőek, ne engedjék befolyásolni ezt mások által. Családjuk is örül ötleteiknek, végre teljes az összhang Önök között. Párjukkal is megélhetik ezt, ünnepeljenek boldogan.

 

BIKA

 

Próbálják meg értékelni a héten mindazt, amit elértek, nincs okuk az elégedetlenségre. Merjenek egyszerűen boldognak lenni családjukkal, párjukkal. Mindent tökéletesen elrendeztek, ezt látják a többieken is. Adják át magukat az ő örömüknek is. Párjukkal teljes a harmónia, élvezzék együtt ezt az időszakot.

 

IKREK

 

Próbálják meg önmagukat is egy kicsit másképp szemlélni, ne a kritikus szemüvegükön keresztül. Mindent előkészítettek, megtettek, amit csak lehetett, engedjék meg, hogy néhány hirtelen ötlet is feldobja ezeket az ünnepi napokat. Engedjenek teret a családi ötleteknek is, így az Önök boldogsága teljessé válik.

 

RÁK

 

Nyugodjanak meg végre, nem kell többé kapkodni, sietni. Most már csak át kell adni magukat mindannak a szépnek és jónak, amit az ünnep jelent az Önök számára. Családjuk öröme az Önök öröme is. Párjukkal szervezzenek azért egy kis elvonulós időt is. Ha még nincs, emelkedett hangulatukban rátalálhatnak.

 

OROSZLÁN

 

Maximálisan gondoskodtak családjukról, és arról, hogy az ünnep minél meghittebb és szebb legyen. Éppen ezért ideje kicsit magukra is figyelniük, a pihenés ugyancsak kijár már Önöknek is. Ha ezt szem előtt tartják, biztos, hogy nyugodt és békés hangulatban telik el az ünnep. Adják át magukat mindennek.

 

SZŰZ

 

Figyelmük középpontjába jobb, ha a szép és pozitív dolgokat, eseményeket helyezik a héten. Tegyék félre kicsit kritikai hajlamukat, a szándékot nézzék inkább. Ez saját magukra is vonatkozik, ne terheljék túl magukat önostorozásaikkal. Engedjék meg maguknak a boldogságot, a vidámságot.

 

MÉRLEG

 

Ezen a héten különösen ki vannak élezve érzékeik a harmóniára, a nyugalomra. Családjukban is ezt próbálják megvalósítani, többször szükség lesz az Önök béketeremtő energiáira. Így elkerülheti mindenki a konfliktusokat. Ne feledjék el Önök sem élvezni az ünnepet, lazítsanak, örüljenek párjukkal, családjukkal.

 

SKORPIÓ

 

Végre Önök is megpihenhetnek egy kicsit a héten, keressék saját és családjuk örömét, boldogságát. Kicsit vessenek számot az elért eredményeikről, és tegyék le a feszültségeiket. Adják át magukat az ünnepi hangulatnak, ez párkapcsolatuknak is jót fog tenni. Vonuljanak el kedvesükkel, ha tudnak.

 

NYILAS

 

Ne akarjanak mindent egyedül megoldani a héten, csak feleslegesen túlterhelik magukat ezzel. Adjanak teret családtagjaiknak is, kérjenek segítséget, ha kell. Így vidámabb hangulatban is részük lehet, családjuk is értékeli mindezt. Élvezzék együtt ezeket a boldog pillanatokat. Párjukkal is nagy a harmónia.

 

BAK

 

Békében, harmóniában, boldogságban teli el ez a hét az Önök számára. Már jó előre elrendeztek minden tennivalót, így csak az ünnepre kell koncentrálniuk. Hagyják egyszerűen, hogy történjenek az események, engedjék meg maguknak a boldogságot. Párjuk, családjuk értékeli mindezt, boldog időt töltenek el együtt.

 

VÍZÖNTŐ

 

Most már megnyugodhatnak, lazíthatnak a héten, nem kell mindenen idegeskedniük. Megtettek mindent, amit csak lehetett, ne is agyaljanak ezeken a kérdéseken. Egyszerűen csak élvezzék az ünnepet, hogy együtt lehetnek családjukkal, párjukkal békében és harmóniában. Adják át magukat ennek.

 

HALAK

 

Felkészültek maximálisan az ünnepre, ne is gondolkozzanak ennek ellenkezőjéről. Most már csak élvezniük kell mindazt, amit megteremtettek párjukkal, családjukkal együtt. Engedjék meg ezt maguknak, ezzel mindenkinek örömet szereznek. Lazítsanak, ünnepeljenek a legnagyobb harmóniában.

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×