Heti horoszkóp december 4-től 10-ig: tartsanak ki álláspontjuk mellett a nyilasok!

Heti horoszkóp december 4-től 10-ig: tartsanak ki álláspontjuk mellett a nyilasok!

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagokból, mi vár rád a héten.

KOS

A héten hallgassanak inkább önmagukra, megérzéseik most sem hagyják cserben Önöket. Előzzék meg a bajt, ha vitába keverednek, inkább ne hagyják annyiban, rendezzenek el mindent. Ezzel nyugodtabbak lesznek a következő napjaik is. Családjuk számít Önökre, töltsenek el velük most több időt.

BIKA

Gyakorolniuk kell némileg a héten az önuralmat, ne adják át magukat annak az idegeskedésnek, ami esetleg környezetükből sugárzik. Ne döntsenek hirtelen, hosszú távon gondolkozzanak inkább. Próbáljanak jobban figyelni önmagukra, ne merítsék le energia készleteiket, pihenjenek most, amennyit csak lehet.

IKREK

Összegezzék az elmúlt időszakot, és legyenek magukkal nagyon elégedettek. Adjanak időt arra, hogy átadják magukat ennek az érzésnek, megérdemlik ezt. Védjék magukat az Önöket körülvevők idegességeitől, ne kapcsolódjanak bele ebbe az áramlatba. Őrizzék meg a pozitív lelki állapotukat minél inkább.

RÁK

Előtörhetnek a héten ismét a múlt sérelmei, a rossz érzések, a félelmek, de ne tulajdonítsanak ezeknek nagy jelentőséget, különben beleragadnak ezekbe. Kapaszkodjanak életük pozitívumaiba, gondolják végig logikusan életüket, így kikerülhetnek ebből a lelki állapotból. Lazítsanak, pihenjenek most többet.

OROSZLÁN

Vonuljanak vissza a héten Önök is gondolataikba, rendszerezzék tennivalóikat, most nem lenne jó, ha valaki beleszólna ezekbe. Nem kell kapkodniuk, nem kell hirtelen dönteniük semmiben sem, adjanak időt mindennek. Gondoljanak egészségükre is, előzzék meg az esetleges gondokat most, lazítsanak többet.

SZŰZ

A rendezések hete ez életükben, próbáljanak mindenre kiterjedően gondolkozni, rendezzenek le minden félbe maradt ügyet. Így megkönnyebbülnek, ne cipeljenek feleslegesen lelki terheket. Nagy beszélgetésekre is számíthatnak, amihez most van türelmük is. Tervezzenek, gondolják át jövőjüket kicsit.

MÉRLEG

Próbálják nem átadni magukat a pánik hangulatnak, ne bonyolítsák túl az eseményeket. Ha rájönnek az összefüggésekre, sokkal könnyebben túljutnak a negatív gondolatokon. Minél egyszerűbb a megoldás, most annál hatékonyabb. Tegyék le mások gondjait legalább a hétre, foglalkozzanak inkább magukkal.

SKORPIÓ

Amit elindítottak az előző hetekben, az szinte magától működik, ezekre a folyamatokra most nem kell annyi energiát fektetniük. Éppen ezért most végre tudnak más dolgokra is koncentrálni, itt az ideje kilépniük az elmúlt hetek gondolataiból. Lazítsanak, találkozzanak barátokkal, beszélgessenek sokat.

NYILAS

Tartsanak ki most eredeti álláspontjuk mellett, bárki bármit is mondjon. Ha úgy érzik, Önöknek van igaza, ne tágítsanak ettől. Így nem lesz ezekre a kérdésekre gondjuk a későbbiekben sem. Törődjenek most többet párkapcsolatukkal, párjuknak több együtt töltött időre lenne most szüksége. Adjanak teret ennek.

BAK

A héten lépjenek egy lépést hátrébb, engedjék meg a folyamatoknak, hogy maguktól működjenek, most nem kell többet tenniük értük. Figyelmüket így családjuk, párjuk, barátaik irányába fordíthatják, töltsenek el velük minél több időt. Lehet, hogy meglepik Önöket apró kedvességekkel, töltődjenek ebből.

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatuk kerül előtérbe a héten, nem éppen a legkellemesebb oldaláról. Sajnos muszáj lenne foglalkozniuk ezekkel a kérdésekkel, ne engedjék meg, hogy felhalmozódjanak a félreértések. Tisztázzanak mindent rögtön egymással. Legyenek türelmesek, magukkal és párjukkal egyaránt, ez célravezetőbb.

HALAK

A héten nagyon empatikussá válnak, de ez nem mindig tesz jót lelküknek. Próbáljanak eltávolodni a többiek problémáitól kicsit, ne vegyenek át tőlük minden érzelmet. Húzzák meg saját határaikat, így meg tudják akadályozni, hogy rosszul érezzék magukat. Párjukkal is beszéljenek most meg mindent.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×