Heti horoszkóp november 13-tól 19-ig: a bakok előzzék meg a bajt!

Heti horoszkóp november 13-tól 19-ig: a bakok előzzék meg a bajt!

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagokból, mi vár rád a héten.

KOS

 

Figyeljenek a héten munkájukban minden olyan ügyre, feladatra, amit esetleg ellenőrizhetnek. Érdemes körültekintőbbnek lenniük. Minden hivatalos ügy intézésére is alkalmas a hét. Ez némi feszültséget okozhat Önöknek, érdemes sportolniuk, levezetniük az idegességet. Párjukra vigyázzanak, ne vitázzanak.

 

BIKA

 

Csak úgy sziporkáznak a héten, azt sem tudják a sok ötlet közül, mihez kezdjenek. Érdemes leírniuk ezeket, hogy ki tudják választani, mi a legfontosabb most. Ha munkát szeretnének váltani, most arra is nagyon jó az alkalom, bár nem mindenki érti ezt a törekvésüket. Vigyázzanak egészségükre.

 

IKREK

 

A túl bonyolult megoldásokat, helyzeteket érdemes elvetniük a héten, csak feleslegesen felidegesítenék magukat azokon. Minél egyszerűbb a megoldás, Önök annál hamarabb túljutnak a nehezén. Ha kell, kérjenek egy szakembertől tanácsot, aki jobban rálát helyzetükre. Ne utasítsanak vissza baráti meghívást.

 

RÁK

 

Legyenek kicsit precízebbek munkájukban, most ez több energiát is követel meg Önöktől. Minden apró részlet fontos lehet most. Nézeteiket, eredményeiket így bátran tudják képviselni. Ne vigyék haza munkájukat, a munkahelyi feszültségeket. Nem tenne jót most párkapcsolatuknak. Beszélgessenek többet.

 

OROSZLÁN

 

Az egyensúly megtartása minél fontosabb most az Önök számára a héten. Figyeljenek intuícióikra, lényegesebben egyszerűbb helyzetbe jutnának általuk. Ne menjenek bele minden konfliktusba, csak az erejüket vesztegetik. A céljaik a legfontosabbak most. Pihenjenek többet, ha tudnak, utazzanak el egy kicsit.

 

SZŰZ

 

Munkahelyük kerül a héten előtérbe, ne várjanak azzal, hogy tisztázzák magukat, konfliktusaikat. Minél előbb oldják meg a problémákat. Rendszerezzék ügyeiket, hagyják, ami nem is az Önöké lenne. Párjuknak több segítség kellene most, figyeljenek rá sokkal jobban a héten. Számít Önökre.

 

MÉRLEG

 

Álljanak meg egy kicsit, és gondolják át, vajon nem kellene változtatniuk valamin. Legyen az gondolkodásuk, akár életmódjuk, most elegendő erejük, energiájuk van véghezvinni. Mindehhez még segítséget is kapnak, akár párjuk, akár barátaik személyében. Beszélgessenek velük problémáikról, könnyebb lesz.

 

SKORPIÓ

 

A nagy rendrakás hete következik életükben, minden a helyére kerül. Persze ehhez szükség lesz néhány tisztázó beszélgetésre, és maguknak sem hazudhatnak már érzelmeikről. Ezek a beszélgetések felnyitják szemüket mindarra, amit eddig is láttak, csak nem mertek elhinni. Céljaik a fontosak most.

 

NYILAS

 

Tartsák szem előtt saját akaratukat, ne engedjenek abból, amit eredetileg elterveztek. Így biztos, hogy nem keverednek bele az eseményekbe, és nem veszítik el az irányítást életük felett. Párjuk Önök mellett áll, beszéljék meg vele a történéseket. Így kikerülhetnek a bonyolult helyzetekből, problémákból.

 

BAK

 

Figyeljenek jobban önmagukra a héten, vegyék észre a szervezetük jelzéseit. Inkább előzzék meg a bajt, és tegyenek meg mindent egészségükért. Ha kell, kérjenek tanácsot szakembertől, így nem kell megküzdeniük később a megfázással akár. Párjuk és családjuk is fogékony most erre. Lassítsanak.

 

VÍZÖNTŐ

 

Nagyon is felfelé ívelő periódusban vannak, gondolják át, milyen lépések kellenek ahhoz, hogy tényleges sikereket érjenek el. Ha ehhez tanulniuk kell még, ne utasítsák vissza azt, de egy utazás is része lehet fejlődésüknek. Építsék jövőjüket, ahogy tudják. Családjukkal is osszák meg most mindezt inkább.

 

HALAK

 

Koncentráljanak a héten minden döntésükre, lépésükre, így biztos, hogy energiát tudnak megspórolni. Ne fecséreljék el idejüket felesleges dolgokra, vitákra, inkább gondolkozzanak a leghatékonyabb és legrövidebb megoldáson. Párjuk csak örülni fog ennek, családjukkal is sokkal több időt tudnak majd eltölteni.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×