Heti horoszkóp november 6–12-ig: rendezzék vitáikat a skorpiók!

Heti horoszkóp november 6–12-ig: rendezzék vitáikat a skorpiók!

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagokból, mi vár rád a héten.

KOS

Tartsák a héten szem előtt céljaikat, ne engedjék, hogy bármi is eltérítse Önöket. Fontos kordában tartani energiáikat, gondolataikat, így nagyon hatékonnyá tudják tenni munkájukat. Nagyon sok újdonság, meglepetés vár még a héten Önökre, avassák be párjukat is mindebbe. Motiválják őt is ezzel, szükség lesz rá.

BIKA

Figyeljenek minden pénzügyi lépésre a héten, ne hamarkodjanak el egyetlen döntést sem. Inkább számoljanak át mindent kétszer, mint hogy utólag érezzék becsapva magukat. Jóhiszeműségük bajba sodorhatja Önöket, ez kívülről is jól észrevehető. Éppen ezért hallgassanak párjukra. Vigyázzanak egészségükre.

IKREK

Éleslátásuk most is segítségükre siet, ha jól odafigyelnek, összeáll minden eddig hallott, látott információ. Koncentráljanak munkahelyükre, ne vállaljanak annyi feladatot, amit már el sem bírnak. Ne feszítsék túl saját erejüket. Figyeljenek most idegrendszerükre is, mentesítsék magukat minden felesleges tehertől.

RÁK

Gondolják végig, mit is szeretnének hosszú távon, így alakítsák kapcsolataikat. Figyeljenek a kommunikációjukra, ideje rendezniük a hatalmi harcokat. Logikusan felvezetve álljanak ki önmagukért, ne engedjék, hogy manipulálják Önöket. A rendszeres, egészséges étkezés nagyon fontos lenne. Lazítsanak is.

OROSZLÁN

Ez a hét sok mindenben Önökről fog szólni, alakítsák úgy idejüket, hogy jusson mindenre elegendő. Használják fantáziájukat, az új célok új lendületet adhatnak. Párjukra is pozitív hatással van mindez, az ő kedvét is feldobják humorukkal. Figyeljenek egészségükre, pihenjenek, szépüljenek, foglalkozzanak magukkal.

SZŰZ

Hallgassák meg párjuk, családjuk véleményét is a héten, ha mindennek úgy kell történnie, ahogyan azt elképzelték, nem biztos, hogy a legjobb végeredmény születik. Ne veszekedjenek, inkább beszélgessenek párjukkal. Minden találkozás fontos lehet most, tanuljanak belőlük, értékeljék át inkább a jelenlegi életüket.

MÉRLEG

Kicsit csendesítsék le gondolataikat a héten, így meghallják azt, amit megérzéseik súgnak. Bízzanak ezekben, szedjék össze bátorságukat és kezdjenek bele abba, amibe már régóta szerettek volna. Lendületük, pozitív energiáik környezetüket is befolyásolja persze, és még erejük is marad emellett.

SKORPIÓ

A héten csak arra koncentráljanak, ami előbbre viszi életüket, éppen ezért rendezzenek párjukkal minden eddigi vitát, közösen döntsenek a fontos kérdésekben. Így tudnak maximálisan a jövőjükre figyelni. Pénzügyeiket is gondolják át jól még egyszer, ne engedjék, hogy becsapják Önöket.

NYILAS

Feldobják kedvüket a hét eseményei, új célok vannak születőben. Próbáljanak minél nyitottabbnak lenni a pozitív dolgokra, inspirációkra, így könnyebben megoldhatnak olyan konfliktusokat is, amik már régóta húzódtak. Persze lesznek, akik erre nem kíváncsiak, ők elmaradnak. Párjuk támogatja Önöket.

BAK

Álljanak meg egy kicsit a héten, és gondolják végig, hol is tartanak a céljaik felé vezető úton. A nem cselekvés most sokkal célravezetőbb minden kapkodásnál. Ha segít Önöknek, kérjék egy jó barátjuk tanácsát, egy beszélgetés felnyithatja a szemüket fontos összefüggésekre is. Bízzanak magukban, megérzéseikben.

VÍZÖNTŐ

Eredményeket érnek el munkájukban a héten, gyűjtsék be az elismeréseket. Hagyjanak időt maguknak minderre, ne hajtsák túl magukat. Írják le ötleteiket. Fordítsanak időt párkapcsolatukra is, ha tudnak, utazzanak el pár napra. Erősítsék meg az Önök közti bizalmat, érzéseiket, figyeljenek egymás lelkére.

HALAK

A héten szánjanak sokkal több időt önmagukra, ne várják meg, amíg megbetegszenek. Ha kell, erősítsék meg az immunrendszerüket, és kérjenek tanácsot. Keressenek olyan elfoglaltságot, ahol lazíthatnak, ahol elfeledhetik a mindennapi problémákat. Gyűjtsenek erőt a továbbiakhoz, a feladatokhoz.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×