Heti horoszkóp október 16-tól 22-ig: a mérleg figyeljen a párkapcsolatára

Heti horoszkóp október 16-tól 22-ig: a mérleg figyeljen a párkapcsolatára

Szakács Anna győri asztrológus kiolvasta a csillagokból, mi vár rád a héten.

KOS

A héten figyeljenek jobban önmagukra, egészségükre, ne terheljék túl magukat. Gondolják végig, mi mindent tehetnének azért, hogy egészségüket hosszú távon megőrizzék. Ne foglalkozzanak a múlt sérelmeivel végre, próbálják lezárni azokat. Így megkönnyebbül a lelkük. Tervezzék jövőjüket párjukkal együtt.

 

BIKA

Az összegzés hete ez az Önök életében is, vonják le a tanulságokat és lépjenek tovább. Minden részlet a helyére kerül végre, így megnyugodhatnak. Pénzügyeikben is pozitív változások indulnak be, de még mindig nem dőlhetnek hátra. Így több idejük lesz párjukkal, töltsenek minél több időt egymással.

 

IKREK

Nagyon figyeljenek a héten időbeosztásukra, kicsit egyszerűsítsék azt. Ha túlhajszolják magukat, elmaradhat az öröm az életükből. Figyeljenek ezért az egyensúlyra, törődjenek magukkal sokkal többet. Kerüljék a pletykákat, most nagy bonyodalmakat okozhatnak ezek. Maradjanak távol ezektől inkább.

 

RÁK

Legyenek rugalmasabbak a héten, ne ragaszkodjanak ahhoz a tervhez görcsösen, amit maguknak jelöltek ki. Lehet, hogy az élet más és jobb megoldást tartogat Önöknek, csak észre kell venniük azt. Ez új távlatokat nyit meg Önök előtt, egyszerűen használják ki a lehetőségeket, örüljenek ennek. Lazítsanak is.

 

OROSZLÁN

A héten sok helyzetben kell nagyon bölcsen dönteniük, akár mások is segítséget kérhetnek Önöktől. Nem is tudják visszautasítani ezeket a kéréseket, tapasztalatuk alapján bölcs tanácsokat tudnak most adni. Az eredmény nem marad el, már most látszik fáradozásuk végkifejlete. Örüljenek sikereiknek.

 

SZŰZ

Álljanak meg egy kicsit és gondolják át életüket, az elvarratlan szálakat próbálják meg lezárni, tegyenek rendet életükben most. Mindenre jut elegendő idejük és energiájuk, nem kell elsietniük semmit sem. Töltsenek párjukkal is több időt együtt, használják ki lehetőségeiket, pihenjenek, lazítsanak.

 

MÉRLEG

Figyeljenek jobban párkapcsolatukra a héten, találjanak ki olyan programokat, amivel feldobhatják a hétköznapjaikat. Nagyon közel kerülhetnek így most egymáshoz, emelni tudják ezzel kapcsolatukat. Ha nincs párjuk, próbáljanak nyitni a külvilág felé, gondolkozzanak pozitívabban, meglesz az eredménye.

 

SKORPIÓ

Figyeljenek megérzéseikre a héten, nem csalatkoznak most sem, bízzanak magukban. Munkájukra figyeljenek most kicsit jobban, az apró részletekben rejlik a megoldás. Próbálják még otthonuk ajtaja előtt letenni a feszültségeket, ne vigyék haza, csak feleslegesen veszekednének. Figyeljenek párjukra.

 

NYILAS

Figyeljenek lelkük nyugalmára a héten, ne vállaljanak plusz terheket, plusz feladatokat. Válogassák ki azokat a dolgokat, amik már nem kell, hogy az életükben legyenek, amik már csak felesleges terhet jelentenek. Törődjenek inkább családjukkal, gyermekeikkel, párjuknak is szüksége van Önökre.

 

BAK

Ne hamarkodják el a héten döntéseiket, semmi értelme a kapkodásnak. Inkább nézzenek az események hátterébe is, nem tudhatják, ki miért úgy cselekszik, ahogy. Figyeljenek a hamis emberekre, ne higgyenek el mindent elsőre. Az igazság úgyis kiderül most, éppen ezért ne zárkózzanak be magányukba.

 

VÍZÖNTŐ

Ne csak a feladatokra figyeljenek a héten, könnyen elveszhetnek a részletekben most. Vegyék észre családjukat, párjukat, hallgassanak kedvesükre, most jó megoldást talált ki Önöknek. Próbáljanak lazítani, utazzanak el ketten, engedjék el a lelki terheket. Figyeljenek egészségükre, erősítsék immunrendszerüket.

 

HALAK

Nagyon szigorúak voltak magukkal az utóbbi időben, ideje kicsit lazítaniuk ezeken a szorító érzéseken. Maximalizmusukat a tökéletes szintre fejlesztették, de ezzel nem lettek boldogabbak. Keressenek más utat, hallgassanak párjukra, barátaikra inkább, fejlesszék magukat. Engedjék meg maguknak a pihenést is.

 

Szakács Anna
Fotó: Győr+

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×