Hívatlan négylábú lelt otthonra egy esküvőn

Hívatlan négylábú lelt otthonra egy esküvőn

Betört egy esküvőre, s bár először nem látták szívesen, mégis így talált szerető gazdikra a kóbor eb.

Matheus és Marília egy brazil pár, akiknek esküvője nemcsak a boldogító igen miatt volt különleges. A nagy napon ugyanis az időjárás és a sors is közbeszólt: az eredetileg kültérre tervezett esküvő az eső miatt sátorba kényszerült, ahová négy sáros tappancs is bemenekült a vihar elől.

A hívatlan vendéget kitessékelték, ám az eskütétel közben visszasomfordált, odakucorodott a menyasszony hosszú fátylára, majd álomba szenderült. Az ara az állatok szerelmese, így ezt látva azonnal megesett rajta a szíve, és elhatározták, hogy örökbe fogadják a koszos, árva ebet. Ekkor már örültek, hogy ő is ott van az esküvőjükön, ám a mulatság közben hirtelen, ahogy érkezett, el is tűnt. A pár azonban nem tudta elfelejteni ezt a különös látogatót, és nem is tudtak lemondani róla.

Ez a kutyus jól választott magának alvóhelyet

Mindenütt keresték, végül telefonon értesítette őket egy kedves megtaláló két hét után. Ekkor végre hazavihették magukkal a kutyust, akibe azonnal beleszerettek. A kis kóbort elnevezték Snoopnak, jó alaposan megfürdették, ellátták minden jóval, és azóta is szeretetben élnek együtt, mint egy nagy, boldog család.

 

Forrás: NLCafé

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×