Honfoglaló: jövőre képernyőre kerül az internetes kvízjáték

Honfoglaló: jövőre képernyőre kerül az internetes kvízjáték

Mintegy két évtized után, 2018 januárjában újra magyar fejlesztésű vetélkedő kerül a képernyőre. Ha a neten szerette, a tévében imádni fogja, ha nem ismerte, akkor érdemes a Duna Televízióra kapcsolnia majd esténként fél nyolckor – olvasható a hirado.hu-n.

Amióta a televíziózás része a mindennapjainknak, azóta a képernyőkön keresztül a játék is beköltözött az otthonainkba. Játszani mindenki szeret, ebből sosem nő ki az ember. A magyar közmédia mindig is a nívós, minőségi és a szellemi képességeinket is próbára tevő, azokat fejlesztő játékokat kínált.

Talán már két évtizede is, hogy licencprodukciókat látunk a képernyőkön, a hazai televíziók ugyanis jellemző módon megvásárolnak egy formátumot, és azt mutatják be. Pontosan ezért a Duna Televízió vezetősége magyar fejlesztésű, értékőrző és izgalmas szellemi vetélkedőt szeretett volna megvalósítani, így született meg a Honfoglaló televíziós formátumának ötlete. A magyar észjárást és kreativitást felhasználó, a világsikert is elért magyar fejlesztésű online játék új televíziós kvízműsorként jelentkezik. A Honfoglaló televíziós formátuma versenyképes, izgalmas és szórakoztató.

A szellemi vetélkedő januártól minden hétköznap este fél nyolctól várja majd nézőket a Duna Televízión, ahol naponta bajnokot avatnak majd a játék három hadvezére közül, akiket a bajnokok hetén még keményebb csatákban láthatunk viszont. Három versenyző mérkőzik tehát egymással, hogy minél több területet hódítsanak meg, növelve saját birodalmukat a térképen.

A játék egy 19 területre osztott Magyarország-térképen zajlik, amelyen a versenyzők elfoglalják, megszerzik, megtartják, vagy éppen elveszítik területeiket mint valamikor ezelőtt a hadvezérek, csak a versenyzőknek kvízkérdések révén kell tudásukról és merészségükről számot adniuk. Minden adásban győztest avatnak, és a bajnokok hetén eldől az is, hogy ki lesz a hónap bajnoka.

 

Forrás és fotó: hirado.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×