Horoszkóp 41. hét

Horoszkóp 41. hét

Kíváncsi mit üzennek a csillagok, nézze meg heti horoszkópját!

KOS

Rakjanak rendet a héten maguk körül és életükben is. Rendszerezzenek mindent, amit csak lehetséges. Válasszák a lehető legegyszerűbb megoldást. Így a későbbiekben sokkal könnyebb dolguk lesz. Mindez pénzügyeikre is vonatkozik. Eközben gondolkozásuk is átalakulhat egy kicsit.

 

BIKA

Ne akarjanak a héten mindent hamar, gyorsan megoldani, adják meg mindennek a módját inkább. Különben csak idegességük nő, amivel nem tudják megtalálni a legjobb megoldást. Előzzék meg a betegségeket, erősítsék meg immunrendszerüket. Nem lenne jó egy megfázás. Párjuk újdonsággal áll elő.

 

IKREK

Annyi hír és információ kering most Önök körül, hogy jó időbe telik majd kiválogatniuk, mi az igazság. Éppen ezért tartózkodjanak a véleményalkotástól, amíg meg nem győződnek, hogy gondolataik helytállóak. Munkahelyükön, ha nem érzik jól magukat, próbáljanak új megoldások után nézni minél előbb.

 

RÁK

A változások hete lesz ez életükben, aminek már Önök is belátják, hogy itt volt az ideje. Hozzák meg az időszerű döntéseket, ne halogassanak. Újuljanak meg, használják ki ezeket az energiákat, hallgassanak megérzéseikre. Figyeljenek kapcsolataikra, olyan embereket ismerhetnek meg, akik majd fontosak lesznek.

 

OROSZLÁN

Figyeljenek magukra, megérzéseikre, emberismeretükre a héten, nem fogja becsapni Önöket. Ne essenek abba a hibába, hogy jóhiszeműségük miatt rossz döntéseket hoznak. Mondják meg, ha valami nem tetszik, akik szeretik Önöket, meg tudnak beszélni mindent. Aki nem a barátjuk, elmarad most Önök mellől.

 

SZŰZ

A héten végre elindulnak azok az események, amik meghozzák a változásokat életükben. Ezzel egyre közelebb jutnak céljaikhoz, nem kell annyira türelmetlennek lenniük. A hirtelen változások kicsit meglepőek lehetnek, ne ijedjenek meg. Maradjanak minél tudatosabbak, céljaikra koncentráljanak most.

 

MÉRLEG

A fő irányokra figyeljenek a héten, próbáljanak magabiztosan előre menni, ne veszítsék céljaikat szem elől. Munkahelyükön pár kérdésben Önöknek kell majd dönteni, ne ijedjenek meg ettől. Így ki tudnak békíteni majd pár embert egymással. Párjukkal meg tudnak beszélni régóta húzódó ügyeket is.

 

SKORPIÓ

Teli vannak erővel, energiával, és ez most nagyon jókor történik Önökkel. Sok olyan ügyet meg tudnak oldani, amit eddig csak halogattak, vagy nem volt rá lehetőségük. Azért a pihenésre is figyeljenek, tartsák meg a helyes egyensúlyt. Legyenek párjukkal többet, akár utazzanak el pár napra, ne legyen félreértés.

 

NYILAS

Ne rohanjanak annyira előre a héten, csak lépésről lépésre próbálják megoldani feladataikat. Fontos lenne minél többet pihenniük, lazítaniuk, így egészségüket is meg tudják őrizni. Párjuk hiányolta már úgyis Önöket, most több időt lehetnek együtt. Így még céljaikhoz is kapnak ötleteket, amiket érdemes feljegyezniük.

 

BAK

Az ötletek hete ez életükben, ne menjenek el a jó gondolatok mellett. Akár írják is le ezeket, párjukkal beszéljék meg, vagy egy szakavatott baráttal, akiben megbízhatnak. Figyeljenek párkapcsolatukra is, töltsenek több időt egymással. Akár egy hosszú hétvége, egy közös séta, vacsora, színház pozitív hatású lehet.

 

VÍZÖNTŐ

Tegyék félre most a makacs gondolkodást, próbáljanak munkatársaikkal együtt gondolkozni. Így előbb a dolgok végére járnak. Annyi feladatuk van, nem is tudják másképp megoldani. Próbáljanak sportolni, hogy feszültségeik ne halmozódjanak, a pihenés sem ártana, ha több lenne életükben most.

 

HALAK

Kicsit úgy érezhetik a héten, hogy mindenki Önökre számít. Legyen az családi, akár munkahelyi kérdés, sokan kíváncsiak az Önök véleményére. Kerüljék a félreértéseket éppen ezért, legyenek nagyon egyértelműek. A megoldás annyira egyértelmű, hogy családjuk éppen ezért nem veszi észre, kellenek Önök hozzá.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×