Horoszkóp (február 8-14.)

Horoszkóp (február 8-14.)

Szakács Anna asztrológus előrejelzése.

KOS

Nagyon figyeljenek a héten, fontos döntések előtt állnak. Gondolják át jól, milyen céljaik vannak, ne kapkodjanak. Ennek a hét végén látják majd hasznát. Az igazság is kiderül addig, amíg nem tudnak mindent, ne következtessenek. Figyeljenek egészségükre, idegrendszerüket megterhelheti ez a hét kicsit.

 

BIKA

Hirtelen fordulatok állhatnak be a héten kapcsolataikban, de valahol ezt már sejtették. Engedjék el azokat az embereket, akiknek már nincs helye életükben. Válogassák ki, kiben bízhatnak meg. Párkapcsolatuk most nem a legharmonikusabb, nagyon figyeljenek egymásra. Légutaikra vigyázzanak.

 

IKREK

Nagyon pörgős, gyors hét elé néznek, ezt szinte élvezik is. Egyszerre több dologra is tudnak figyelni, a szálak Önöknél futnak össze. Munkahelyükön nagyon figyeljenek a hazug emberekre, inkább legyenek nagyon óvatosak. Ne engedjék be a féltékenységet, a félelmet kapcsolatukba, beszélgessenek sokat.

 

RÁK

Szedjék össze minden önbizalmukat a héten, csak magukban lehetnek biztosak. Tartsák szem előtt céljaikat, hallgassanak önmagukra, a megérzéseikre most. Ötleteiket inkább írják fel, nehogy elfelejtsék azokat az események közepette. Párkapcsolatukban is tegyenek rendet, beszéljenek meg minden kérdést.

 

OROSZLÁN

Egységben vannak önmagukkal a héten, tisztában vannak képességeikkel, gyengeségeikkel. Álljanak ki igazuk mellett, hamis vádak érhetik Önöket, ne hagyják magukat. Az idő úgyis Önöknek dolgozik. Figyeljenek munkájukra, legyenek maximalisták most. Párjukra nem sok idejük jut, ezt meg is jegyzi.

 

SZŰZ

Pozitív események elé néznek a héten, munkájukban sikereket érnek el, illetve új lehetőségeket is találhatnak. Pénzükre figyeljenek, érdemes kicsit várniuk a döntéssel. Párkapcsolatuk is pozitív fordulatot vesz, ha még nincs, járjanak nyitott szemmel, egy véletlen találkozás felkeltheti érdeklődésüket most.

 

MÉRLEG

Nagyon fontos, hogy tisztában legyenek önmagukkal, képességeikkel a héten, az események, a változások nehogy megingassák önbizalmukat. A hirtelen események kicsit megijeszthetik Önöket. Koncentráljanak munkájukra, feladataikra. Párjukkal is beszéljenek meg mindent. Lazítsanak a hétvégén.

 

SKORPIÓ

Kissé feszültek, idegesek lehetnek a héten, de vigyázzanak ezzel, nehogy elrontsák az eddigi eredményeiket. Kiderül pár igazság, és ez felboríthatja eddigi elképzeléseiket. Próbálják megőrizni nyugalmukat, és gondolkozzanak azon, hogyan tovább. Figyeljenek egészségükre is, sportoljanak inkább.

 

NYILAS

Nagyon figyeljenek mindenre a héten munkahelyükön, ne keveredjenek most felesleges vitákba. Maradjanak ki minden kétes ügyből, nem az Önök feladata rendet tenni. Vigyázzanak lelkükre is, nehogy párkapcsolatuk bánja ezt a hetet. Találjanak ki közös programokat, hogy feltöltődjenek lelkileg, ne vitázzanak.

 

BAK

Nagyon figyeljenek most párkapcsolatukra, a heves viták könnyen a kapcsolatuk végét jelentheti. Kicsit gondolkozzanak el céljaikon, ezt legjobban egyedül tudják megtenni. Ezt munkájukkal kapcsolatban is tegyék meg, vizsgálják meg, tudnak-e még fejlődni. Figyeljenek étkezésükre, az immunrendszerükre.

 

VÍZÖNTŐ

A héten is őrizzék meg lelki egyensúlyukat, most ugyancsak hasznát vehetik ennek. Felgyorsulnak az események Önök körül, de ebben elemükre találnak. Keressenek akár új sportot, új hobbit maguknak, szükségük van egy kis változatosságra. Párjukkal is tervezzenek, tűzzenek ki új közös célokat.

 

HALAK

Nyugodtabb hetük lesz, mint a többieknek, ne is engedjék, hogy ez az egyensúly most felboruljon életükben. Most minden elmaradást behozhatnak, figyeljenek saját munkájukra, saját céljaikra. Párjuk kicsit feszültebb a kelleténél, ez nem Önök miatt van. Utazzanak el kettecskén, ha lehet hétvégére, lazítsanak.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×