Ideiglenes parkolási korlátozások

Ideiglenes parkolási korlátozások

A GYŐR-SZOL Zrt. felhívja a közlekedők figyelmét, hogy 2018. december 10-től további ideiglenes parkolólezárás lép életbe.

Szerdától a teljes területet kizárólag a színház dolgozói használhatják. A jelenlegi behajtási útvonalra sorompó került, mely csak az engedéllyel rendelkezők számára nyílik fel. Egyúttal a szokásos kihajtási útvonalon kétirányúvá válik a fogalom, a mélygarázs bérlőinek itt lesz lehetősége lehajtani beállóhelyeikre.

December 10-től, hétfőtől ugyancsak kizárólag a színház dolgozói használhatják a Révai parkolóház bejáratával szemben lévő (Kamara utca keleti oldala) felszíni parkolóöblöket. (A lezárás mind az aszfaltozott, mind a murvás területre érvényes.)

A Győri Nemzeti Színház felújításához kapcsolódóan újabb régészeti feltáró munka indult el, így az intézmény dolgozói a számukra eddig biztosított beállókat átmenetileg használni nem tudják. Ezért az említett, a színház épülete melletti valamint a Révai parkolóházzal szemben lévő felszíni parkolókban csak az intézmény dolgozói jogosultak parkolni. A változást a helyszínen táblák jelzik. Az ideiglenes lezárás a régészeti feltárási munkálatok befejezéséig tart.

Az adventi időszakban érdemes a belvárosi parkolók helyett a centrumtól távolabb eső részeken megállóhelyet keresni az autósoknak. A Tarcsay utcában a piac nyitva tartásán kívüli időintervallumokban szinte mindig rendelkezésre állnak parkolóhelyek, kedvező tarifával. (A Tarcsay utcai piac minden szerdán és szombaton reggel 6 órától 14 óráig tart nyitva, illetve az Antikexpo december 16-án reggel 6 órától 16 óráig üzemel.) Emellett a III. övezeti felszíni parkolók jó eséllyel kínálnak megállási lehetőséget a zsúfolt hétvégi időszakban is.

Kérjük a közlekedők szíves megértését!

Fotónk illusztráció (Pixabay).

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×