„Időutazás” – plakát pályázat

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr, több mint egy évtizede indította el a „Generációk egymás közt, egymásért” projektet, amelynek célja, hogy a fiatalok és az idősek közötti kapcsolatok erősödését elősegítse. A 2017-os évben megújult tartalommal folytatódik a projekt „Életünk filmkockái… - egy győri élmény” néven, felhívva a figyelmet az idős generációban rejlő értékhordozó erőre. Ennek kapcsán szeretnénk a város középiskolásai számára plakát pályázatot hirdetni.

A pályázat címe és témája

„Időutazás” - plakát pályázat

Arra kérjük az alkotókat, hogy az EESZI által készített Időutazás című kisfilm megtekintése után, készítsék el a film plakátját.

Információk:

A plakát nagysága: A1

Technika: szabadon választott technika

Stílus: 1930-as 1940-es évek magyar hangosfilm plakátjait jellemző stílusban elkészített alkotásokat várunk

Az értékelés szempontjai: ötletesség, ábrázolás, alkotómódszer, egyéni megközelítés

Korosztály: nappali jogviszonyban tanuló középiskolás diák

Az EESZI által készített film megtekinthető ide kattintva!

Beküldés/bemutatás: az elkészült pályamunkákat az 12. Győri 24 órás vetélkedő „Aludj máskor” diákrendezvényen kell bemutatni 14.00 órakor a zsűri asztalnál.

A pályamunkák mellé kérjük csatolni az adatlapot (az adatlap lap a pályázati felhívás végén található)

Értékelés:

Az alkotásokat a szakmai zsűri a 12. Győri 24 órás vetélkedő „Aludj máskor” diákrendezvényen fogja értékelni.

Díjazás:

A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkák díjazásra és kiállításra kerülnek az EESZ által rendezett KI-Mit-Tud rendezvényen 2017.06.07-én a Bridge Oktatói és Hallgatói Klubban

A legjobb pályamunkák kiállításra kerülnek az EESZI által megvalósított Országos Találkozó rendezvényen 2017.09.05-én

Minden, legalább ezüst minősítést elérő plakát alkotója/alkotói +4 pontot nyer/nyernek csapatuknak a XII. Győri 24 órás vetélkedő „Aludj máskor!” diákrendezvényen.

A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető

Sági Gabriella
Telefon: 06-96-314-322/158 mellék
Mobiltelefon: 06-20-440-7411
E-mail cím: sagi.gabriella@eeszi.hu

 

A beküldött pályaművek felhasználására vonatkozó szabályok:

A plakátverseny nevezői jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező a pályázók által beküldött plakátokat szabadon felhasználhassa az alábbiak szerint:
Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr (továbbiakban EESZI) minden beküldött pályaművet jogosult a honlapján elérhetővé tenni. 
Az EESZI korlátozás nélkül jogosult a benyújtott pályaművek egyéni és a világon bárhol történő kiállítására, bemutatására, terjesztésére, nyilvánossághoz történő közvetítésére (sugárzással vagy másként) bármely médián keresztül (tv, internet, stb.), vagy bármely rendezvényen. 
Jogosult továbbá a plakátok tartalmának használatára bármilyen médiacsatornán, továbbá arra, hogy a pályamű hozzáférését harmadik fél számára lehetővé tegye a saját weboldalain illetve egyéb médiumokban és webfelületeken.


EESZI jogosult a plakátokat és/vagy azok részleteit anyagi ellenszolgáltatás nélkül, bármilyen megkötés nélkül szabadon felhasználni a pályázó nevének feltüntetése mellett.


Az EESZI jogosult a plakát/ok többszörözésére, kép vagy hangfelvételen történő rögzítésére, számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra történő másolására.

Tekintettel a pályázati eljárás nonprofit jellegére a jelentkezők nem támaszthatnak igényt díjra vagy egyéb anyagi javakra a szervezőtől a szerzői jogokkal kapcsolatban.

AZ EESZI köteles megőrizni a pályázónak a mű integritásához való jogát, azaz a plakátokban semmilyen lényeges változtatást nem tehet a plakát készítőjének engedélye nélkül (kivéve fordítás).

A pályázók a beadott pályaműveiket korlátozás nélkül kiállíthatják, más versenyekre benevezhetik.

A pályázók vállalják, hogy csak olyan pályaművet nyújtanak be, melyen harmadik személynek nem áll fenn olyan joga, ami a pályaművek felhasználását akadályozná vagy gátolná. Az EESZI a plakátkészítők által elkövetett esetleges szerzői jogsértésért nem tehető felelőssé, az EESZI a szerzői jogok tekintetében a beérkezett pályaműveket nem vizsgálja. Az EESZI fenntartja a jogot, hogy amennyiben etikai vagy jogi aggályok merülnek fel a szerzői jogokat illetően, a versenyzőt a versenyből kizárhatja.

A plakátverseny nevezői jelentkezésükkel hozzájárulnak a pályázatukban szereplő személyes adatok szervező EESZI által történő nyilvántartásához és kezeléséhez. A pályázók személyes adatait – a beleegyezésük nélkül – az EESZI harmadik fél részére nem adja ki.

A jelentkezési lapot mentsétek le (egér a táblázatrta majd katt,  és mentés másként!), nyomtassátok ki és olvasható írással töltsétek ki!

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×