Így fest az új repülőtéri szálloda!

Így fest az új repülőtéri szálloda!

Az Ibis Styles Budapest Airport Hotel a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljánál található.

Magyarország első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája január elején nyílt meg a Liszt Ferenc Budapest Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljánál. A 145 szobás hotel 300 ember elszállásolására képes. Íme az egyik szoba, ahol a vendégek álomra hajthatják fejüket.

 

 

Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója a repülőtéri hotel megépítését hiánypótló fejlesztésnek nevezte a turizmus szempontjából, Európában ugyanis már szinte minden fővárosban vannak reptéri szállodák. Ugyanakkor arról is beszámolt, hogy a szállodát úgy alakították ki, hogy az egyaránt megfeleljen az üzleti utak miatt Magyarországra érkezőknek, a turistáknak, a családoknak, magyaroknak és külföldieknek. Ezen felül a szállodát igénybe vehetik még a reptéren működő vállalatok dolgozói, a pilóták és a légi forgalomban dolgozó kollégák is.

Kiemelte: a szállodában étterem, bár és 250 ember befogadására képes konferencia részleg szolgálja a vendégek kényelmét.

Palotai Csaba, a szálloda igazgatója közölte, a 2-es terminál és a szálloda között 200 méter a távolság. A hotelben 127 úgynevezett standard szoba (16-19 négyzetméteresek), 10 junior suite (23-24 négyzetméteres) és 8 suite (33-34 négyzetméteres) szoba található, mindegyik légkondicionált és hangszigetelt - tette hozzá. A helyszínen kiosztott közlemény szerint a szállodát a világ vezető utazási és lifestyle csoportja, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt. A WING a magyarországi ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása jelentős projektportfólióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal. A cég irodákat, ipari ingatlanokat, kereskedelmi célú ingatlanokat, szállodákat és speciális ingatlanokat fejleszt, Magyarország legnagyobb irodafejlesztője. Az Orbis Hotel Group több mint 120 hotellel és közel 20 000 szobával a legnagyobb szállodahálózat Kelet-Európában és valamennyi AccorHotels márka kizárólagos képviselője 16 országban, köztük Magyarországon - olvasható az eseményen kiadott közleményben.

 

MTI
fotó: Koszticsák Szilárd - MTI

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×