Ilonka néni rég nem látott olasz szerelmét keresi

Ilonka néni rég nem látott olasz szerelmét keresi

Egy Zsarnóczky Reni nevű Facebook-felhasználó tette közzé Ilonka néni történetét a közösségi oldalon, hátha az internet segítségével megtalálja szerelmét.

Mintha csak a Levelek Júliának című, 2010-es romantikus filmdráma kelt volna életre, ahol szintén egy idős hölgy keresi a szerelmet. Csak remélni tudjuk, hogy Ilonka néni is hasonló sikerrel jár, mint az a hölgy, aki a film végén nemcsak, hogy megtalálja régi szerelmét, de össze is házasodnak, s boldogan élnek együtt.

Ilonka néni harminc éve nem látta az olasz férfit, Luigit, aki egykor rabul ejtette a szívét. Most a varesei plébániának írt levelet abban reménykedve, hogy kiteszik a férfi fotóját a templom ajtajára, és valaki felismeri őt.

Zsarnóczky Reninek volt szerencséje találkozni Ilonka nénivel Budapesten, aki tőle kért segítséget, hogy megmutassa, merre találja az olasz fordítóirodát. Reni akkor még nem is sejtette, hogy miért olyan fontos a néninek az iroda, azonban egy-két kérdés után, melyből egyre több lett, végül egy egész szerelmi történet kerekedett. El is kísérte őt az úticélhoz, és az is a segítőkész nőnek jutott eszébe, hogy talán eredményesebb lenne a keresés, ha az interneten próbálnának szerencsét. Így kerültek fel a fotók és a történet a világhálóra, abban bízva, hogy valaki felismeri a szeretett úriembert, és segít a magányos Ilonka néninek, hogy újra láthassa őt.

Forrás: HVG

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×