Ilyen volt a győri majális - fotókkal

Ilyen volt a győri majális - fotókkal

A gyönyörű májusi idő, a programok sokasága családok ezreit csalta ki Győrben, a Kiskútligeti majálisra.

 

Már délelőtt tele voltak a parkolók, hosszú sorok kígyóztak az állatkerti bejáratok előtt is. A folyamatos megújuláson áteső zoo ezúttal is látványetetésekkel és zoo showal várja a látogatókat.

 

A tevék élvezik a látogatókat figyelmét

 

A rendvédelmi erők is kivonultak, a tűzoltók mellett a katonák is a gyerekek figyelmére számítanak. A nézelődők megismerhetik a különböző rakétákat és gépkarabélyoka. Utóbbiakat kézbe is vehetik.

 

Kézbe lehet venni a gépkarabélyokat

 

Természetesen május elseje elmaradhatatlan kelléke a sör, virsli, ezekből és még sok más finomságból is vásárolhatnak a majálisra érkezők. Vásárfiának alkalmas lufik és a vásárok elmaradhatatlan más, különböző kellékei is megtalálhatók az árusoknál.

 

Az Audi szakszervezetének sátra

 

 

A szakszervezetek közül az Audi sátránál láttunk tömeget, beszélgettek, lufi osztattok, a gyerekeket arcfestéssel, bohóccal várták.

Körhinta, dodgem, légvárak, célövölde, ringlispil, kisvonat, megannyi vidámparki szórakozás vár a kicsikre, nagyokra, egyaránt.

Olyan sokan voltak, hogy meg kellett tolni a játékszert

 

A délelőtt folyamán főzőverseny volt, a csapatok többek között szilvásgombócot, vadpörköltet készítettek. Az étel megvásárlásával a Lurkó Alapítványt lehetett támogatni, akik egy kórházi játszótér megépítésére gyűjtenek.

 

A főzőverseny zsűrije kóstolás közben

 

A színpadon számos izgalmas program részesei lehettek a látogatók. Délután többek között rock&roll show volt a Győri Nemzeti Színház művészeivel, táncosaival, 19 órától a TNT  koncertje, majd a Happy Gang szórakoztatta a nagyérdeműt.

 

Földvári Gabriella

Fotó: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Majális 2017
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×