Indulhat az év a Városi Diák Fórummal!

Indulhat az év a Városi Diák Fórummal!

„Programokból az idén sem lesz hiány!”, hirdeti a győri Városi Diák Fórum, akik a tavalyi sikeres év után folytatják munkájukat.

Radnóti Ákos alpolgármester köszöntötte a diákokat az évnyitó összejövetelen, majd elmondta, hogy az elmúlt eredményes év után nagyon büszke a csapatra, ezért idén is minden támogatást megad ahhoz, hogy segítse munkájukat. Tavaly nagy lendülettel láttak a munkához, hiszen rendszeres ülések voltak, szerveztek többek között tavaszi csapatépítő tréninget, nyári táborozást és év végi közös vacsorát is. A programok többségét azért szervezik, hogy a fiataloktól minél több információ eljusson a városvezetéshez, és az ötleteiket, javaslataikat beépítse terveibe és megvalósítsa az önkormányzat.

A tagok köszönettel vették az alpolgármester segítségét. Varga András VDF-tag elmondta, hogy nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy az alpolgármester mindig nyitott az új lehetőségekre, és mindig lehet hozzá fordulni kérdések esetén is.

Zsédely Holló elnök ismertette a Városi Tekergő programtervét, amelyet áprilisban szeretnének megvalósítani. A programot a következő gyűléseken dolgozzák ki.

Radnóti Ákos alpolgármester támogatásával az idén is lehetőségük nyílik a tanulóknak részt venni tavaszi, nyári és őszi csapatépítő tréningen, illetve a 24 órás vetélkedő sem maradhat el. A tavaszi Városi Tekergő megszervezése után, ősszel a „Sportolkozz! 2” vetélkedőt rendezik meg a VDF-es diákok.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×