Járai Márkék szeretnének eljutni hajtól szívig

Járai Márkék szeretnének eljutni hajtól szívig

„Tested minden apró kincsét akarom” – énekli a győri Járai Márk és Marsalkó Dávid a Halott Pénz legújabb számában, amelyben szeretnének eljutni hajtól szívig, talán ezért is kapta pont ezt a címet a dal.

A győri énekes bandájával, a Halott Pénzzel új dallal és hozzá tartozó klippel rukkolt elő október 4-én, amely a Hajtól Szívig címet kapta, s amelyért kijelenthetjük: megőrülnek a rajongók. A Hajtól Szívig azóta már az első helyre pörgött az egyik legnépszerűbb videómegosztó oldalon, ahol bár a kommentárokban kapott hideget-meleget, több mint háromszázezer megtekintéssel kivívta magának, hogy a jelenleg legfelkapottabb dal legyen.

 

 

Az emberek visszajelzéseit olvasva úgy tűnik, talán a klip még nagyobb sikert aratott elsőre, mint a dal. A dinamikus videó misztikus helyszínéül a Budakeszi Arborétum szolgál, ahol az érzések vad háborúja alkot zöld, sárga és rózsaszín egyveleget. A férfi és nő közötti vonzalom és az összetartozás motívuma végig átjárja a dalt, amelyben mintha négy perc erejéig mindenki azon dolgozna, hogy ne éljen több magányos ember ezen a világon. „A Földön épp elég magányos ember él, nem hagyom, hogy velem egyszer te is az legyél” – hangzik el, és a fejünkben újra meg újra ott visszhangzik, hogy akarom.

 

B.S.

Fotó: youtube

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×