Járja be Győrt virtuálisan, és ossza meg élményeit!

Járja be Győrt virtuálisan, és ossza meg élményeit!

Egy újabb hasznos és látványos funkcióval bővült a város turisztikai portálja, a hellogyor.hu. Az alkalmazás segítségével virtuálisan nézhetünk körül Győrben, megismerhetjük a főbb nevezetességeket.

A hellogyor.hu tavaly decemberben indult, ahol Győr programjaira kereshetünk túraútvonalakat, látnivalókat böngészhetünk, éttermeket és szálláshelyeket ismerhetünk meg. A legújabb funkció egy különleges városnézés, ahol a város nevezetes pontjaira kattintva, virtuálisan megtekinthetjük az adott látványosságot, sőt leírást is találunk róla. Amennyiben az adott objektumnak van saját honlapja, oda is továbbléphetünk. A program segítségével 360 fokban körbe tudjuk járni a kiválasztott műemléket, épületet, majd a közelben található látványosságok felé haladhatunk tovább. A térképen indulásként 26 nevezetességet jelöltek, de ezek száma a jövőben tovább bővíthető.

A hellogyor.hu jelenleg magyar és angol nyelven érhető el, de a napokban a német verzió is elindul. A weboldal egy élménymegosztó felülettel is bővült, ahol az instagramot használók a #hellogyor hashtag segítségével oszthatják meg a képes élményeiket Győrből.

 

Szerző: Papp Zsolt

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×