Javi Rodríguez a Rába ETO futsalcsapatának új vezetőedzője

Javi Rodríguez a Rába ETO futsalcsapatának új vezetőedzője

A korábban a világ legjobb játékosának is megválasztott kétszeres világbajnok, négyszeres Európa-bajnok, és háromszoros UEFA Futsal Cup győztes világklasszis, a spanyol Barcelona Lassa együtteséből érkezik Győrbe.

Hosszú hetek kemény megfeszített munkája után eldőlt, hogy Javier Rodríguez Nebreda, közimert nevén Javi Rodríguez lesz a hétszeres futsal magyar bajnok Rába ETO új vezetőedzője. Spanyolország és a világ egyik legnagyobb futsalikonja, a kétszeres UEFA Futsal Cup győztes Barcelona Lassa akadémiájáról teszi át székhelyét Győrbe. Megbízatása októbertől kezdődik az ETO-nál.,

A csapat újdonsült vezetőedzője az elmúlt hetekben Indiában, a nagyszabású Premier Futsal Tornán a futsal népszerűsítésén fáradozott, ahol az általa vezetett Delhi Dragons csapatában játszott több sztár mellet, a pályafutását futsallal kezdő brazil világbajnok Ronaldinho is.

Javi az elmúlt héten ügyvédjei jelenlétében, Dubaiban írta alá a vezetőedzői megbízatását tartalmazó szerződést.

Az ETO és a magyar futsal számára is hatalmas mérföldkövet jelentő szerződést Zsiray László nemzetközi igazgató és Dr. Drucskó Zoltán ügyvezető hozták tető alá. Javi Rodriguez szerződtetésével tovább mélyül a szakmai együttműködés a Barcelona futsalcsapatával.

Javi Rodriguez a közönségnek és a sajtó képviselőinek egy a közeljövőben tartandó sajtótájékoztató keretében kerül majd bemutatásra.

Sok sikert kívánunk Javinak a Rába ETO kispadján!

Rába ETO

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×