Jöhet a második baba, Görbicz a családot választja

Jöhet a második baba, Görbicz a családot választja

Görbicz Anita szeretne végre családjára koncentrálni. Férjével, Vincze Ottóval már van egy hároméves fiuk, Boldizsár, akinek kistestvért is terveznek.

Görbicz Anita tavasszal végleg kilépett a magyar női kézilabda-válogatottból. A döntést elsősorban kisfia, Boldizsár miatt hozta meg, akit nem volt könnyű otthon hagyni az edzések alatt. Görbicz elárulta, kisfia születése után két hónappal már edzett, és nagyon megviselte lelkileg, hogy nem lehetett a gyermeke mellett. Ahogy Boldizsár egyre nőtt, már ő is számon kérte anyját, hová megy, mikor jön majd vissza, ezért is hozták meg férjével ezt a nehéz döntést: hagyja a kézilabdát és a családjára koncentrál. A sportoló azt is elárulta, hogy egy év múlva tervezi a visszavonulását, mert párjával, Vincze Ottóval szeretnének még egy kisbabát.

 

Görbicz Anita és családja

 

– Jelenleg is játszom a győri kézilabdaklubnál, de lényegesen több időm jut a családomra, aminek mindenki nagyon örül. Még egyéves szerződésem van a csapatnál, és ha ez lejár, valószínűleg végleg felhagyok a versenyszerű kézilabdával – mesélte Görbicz.

 

Forrás: Lokál

Fotó: Lokál, ETO

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×