Jön az újabb nemzeti konzultáció

Jön az újabb nemzeti konzultáció

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről - mondta Kósa Lajos. A Fidesz frakcióvezetője ezzel megerősítette a korábbi lapértesüléseket a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

 

Kiemelte: a magyar választóknak tudniuk kell, hogy az Európai bíróság döntésével a Soros-terv előtt nyitotta ki a kaput. Ezért a Fidesz frakció arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a kérdésről. A kormány most fontolóra veszi a kérést, és ezután tárja a frakció elé, hogyan képzelik ezt el a továbbiakban.

A frakcióvezető arra is rámutatott, hogy az Európai Bíróságnak alig született meg a döntése a kötelező kvótákról, az bizottság már az állandó betelepítési mechanizmust kezdte el tervezni, ami már felső korlátok nélkül telepítené szét az uniós országokban azt az évi egymillió embert, akiket a Soros-terv alapján Európába akarnak hozni.

És ebbe nem csak ez tartozik bele, hanem a határok lebontása is, amit egyébként Soros György hű szövetségesei, a szocialisták is megígértek korábban. Botka László korábban bejelentette, hogy amint lehetősége lesz, lebontja a kerítést – tette hozzá.

Támaszkodni kell a választókra, ezért lesz szükség a nemzeti konzultációra – hívta fel a figyelmet Kósa Lajos.

Fotó: MTI - Marjai János

hirado.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×