03.21. Jótékonysági koncert a sportoló felgyógyulásáért

03.21. Jótékonysági koncert a sportoló felgyógyulásáért

A győri Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának hallgatói és tanárai adnak jótékonysági koncertet Tóth Róbert 29 éves, Ifjúsági Európa- és többszörös magyar bajnok kajakos gyógyulása érdekében március 20-án 18 órától a Zsinagógában (Kossuth u. 5.).

Tóth Róbert két éve küzd egy nagyon ritka daganatos betegséggel, a hazánkban igénybe vehető sztenderd terápiákon már túl van, most lehetőséget kapott arra, hogy Houstonban részt vegyen egy, az ő génmutációját célzó klinikai programban. A kezelés során a gyógyszer ingyenes, az ellátásért viszont fizetni kell, és addig nem kezdik meg, amíg egy összegben ki nem fizet 150.418 dollárt. E cél érdekében fogott össze a sportoló- és a művészvilág.

A győri koncert szervezői: Kozma-Páll Erzsébet, Bégány Csenge Anna, Szabó Alexa az egyetem hallgatói (fotó: Bögi Tamás).

 

 

A győri egyetem hallgatói és művésztanárai is összefogtak és jótékonysági koncertet adnak március 20-án 18 órától a  Zsinagógában (Kossuth u. 5.).  Fellépnek a Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának hallgatói és művésztanárai, Szabó Magdolna Mária operaénekes, dr. Alszászy Gábor zongoraművész, dr Choi Insu zongoraművész, dr. Déry György gordonkaművész. Vendégművészek: Fodor Bernadett, a Magyar Állami Operaház magánénekese, Lázin Beatrix a Győri Nemzeti Színház magánénekese. A műsor házigazdája Jáger András, a Győri Nemzeti Színház színművésze lesz.

A koncertre a belépés ingyenes, de lehetőség lesz adománnyal hozzájárulni a sportoló gyógykezeléséhez, egy erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba.

Tóth Róbert gyógykezelésére a felajánlásokat a Kolonics György Alapítványon keresztül is várják. Adószám: 18135396-2-41; Nyilvántartási szám: 01-01-0010844; Bankszámlaszám: 12100011-10241521 (Gránit Bank). Közlemény: Tóth Róbert amerikai gyógykezelése

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×