Káprázatos eljegyzési fotók a téli varázslatban

Káprázatos eljegyzési fotók a téli varázslatban

Mikor eljegyzési fotókról álmodunk, tündöklő napsütést és élénk színeket képzelünk el. Talán ezért is lettek annyira népszerűek az interneten azok a jegyes képek, amelyek a téli varázslatban, a Tennessee-i Bald River vízesésnél készültek.

Egy szerelmespár, Josh Morris és Morgan Daye, akik 2018 májusára tervezik esküvőjüket, úgy döntöttek, eljegyzési fotóikhoz olyan helyszínt választanak, ami a leginkább illik hozzájuk. A fiatalok nem várták meg a jó időt, ám hatalmas meglepetés érte őket, mikor a fotózás helyszínére érkeztek.

Először csak az volt a fiatal pár terve, hogy valahol a hegyekben, a vízesés környékén készüljenek a fotók, hogy a háttér pontosan azt tükrözze, ami összehozta őket: a hegymászás és a természet szeretete. Ám, a téli varázslat megteremtette számukra a lehetőséget, hogy a befagyott Bald River vízesés szolgáljon csodálatos képeik hátteréül, melyeket egyik barátjuk, Kellie Elmore készített.

A -3 °C-ban befagyott vízeséstől elállt a lélegzetük, és már azt sem bánták, hogy ilyen hidegben kell pózolniuk, hiszen a látvány mindent megért. Bár a fotózás őrült és veszélyes ötletnek tűnhet, senkinek sem esett baja, a végeredmény pedig magáért beszél. A hihetetlenül egyedi képek azóta hódítanak az interneten.

További képek ide kattintva!

 

Forrás: BoredPanda

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×