Karácsonyi rohanás

Karácsonyi rohanás

Akik a szabadidősport világban mozognak, főként a futás vagy a nordic walking területén jól ismerik a hagyományos győri adventi futóversenyt, a Karácsonyi Rohanást. Molnár Z. Csabáné és segítői lelkesen szervezik meg, idén már 22-szerre a népszerű sporteseményt, amelyen egyszerre több százan mozdulnak meg.

Advent utolsó vasárnapján egy rövid időre rendszerint rengeteg szabadidősportot kedvelő teszi félre a főzést, sütést, vásárlást a mozgás kedvéért. Idén is három távok közül választhatnak az induló. 1,3 km, azaz két kör a Kálóczy téren, a gyerekfutamban, az idősebbek számára pedig 5,1 valamint 11,3 km vár a belvárosba, Révfaluban és Pinnyéd térségében. A középső távra pedig a nordic walking-osokat is várják.

 

 

A viadalra december 4-ig lehet kedvezményesen előnevezni, aki erről lemaradna az a verseny előtt a helyszínen is megteheti.

A befutókat hagyományosan várja a zsíroskenyér parti, forró tea, csoki és jó hangulat, na meg persze az ünneplés, hiszen pár nappal karácsony előtt ez sem maradhat el. Sőt a befutó érmek sem, amelyet minden versenyző meg fog kapni a távok sikeres teljesítése után.

 

 

Bővebb információ: Molnár Z. Csabáné Editnél a 30/916-5175-ös, Jámbor Vilmosné Mártinál a 30/407-2606-as vagy a 96/618-290-es telefonszámon vagy személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség irodájában a 9022 Győr, Teleki László utca 46-ban, hétfőtől-csütörtökig 9-től 14 óráig és pénteken 9-től 12 óráig.

 

November 17-én, 10 órától tehát várják a futni és nordic-ozni vágyókat a Kálóczy téren egy jó kis „rohanásra”.

 

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×