Kilenc baleset történt megyénkben

Kilenc baleset történt megyénkben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és hét anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. június 13-án 13 óra körül a 84-es számú főúton. Egy 36 éves nő az általa vezetett járműszerelvénnyel a 84-es számú főútról a 84603 számú útra hajtott Győr irányába, azonban haladása során - eddig tisztázatlan okok és körülmények miatt - összeütközött a neki jobbról érkező, Nagycenk felől Kópháza irányába közlekedő személygépkocsival. A balesetben egy személy sérült meg.

A közúti közlekedési baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 

A 8417-es számú úton Rábacsécsény felől Enese irányába közlekedett egy 22 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival, 2018. június 14-én hajnalban. Haladása során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - elvesztette uralmát a járműve felett és az úttestről balra letérve árokba csapódott. A baleset során az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A közúti közlekedési baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

forrás/fotó: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×