Kirabolták a Ciklámen Tourist irodáját - FRISSÍTVE

Kirabolták a Ciklámen Tourist irodáját - FRISSÍTVE

Helyszínelők és rendőrjárőrök állnak a Ciklámen Tourist irodája előtt, fegyveres rabalás történt.

FRISS:

 

Kálmán Gabriella közölte: a tettesek fegyvert fogtak a dolgozókra, és a bevétel átadását követelték. A fenyegetés hatására az alkalmazottak több millió forintot adtak át a rablóknak.

A 30 év körüli elkövetők napszemüveget viseltek, arcukat kendővel takarták el. Az egyik, 190 centiméter magas férfi piros baseballsapkát, farmert és sportcipőt viselt. Társa nála valamivel alacsonyabb, rajta sötét ruha és baseballsapka volt.

A rendőrség fegyveres rablás gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 

(MTI)

 

Korábban:

 

 

Szombaton délelőtt szirénázó rendőrautó söpört végig az Aradi vértanúk útján, a virágpiac felé. A vásárlók azt találgatták, mi történhetett. A rendőrkocsi hamarosan visszafordult és a Ciklámen Tourist irodájának épülete előtt állt meg.

 

 

 

A helyszínről szerzett információ szerint fegyveres rablás történt. Két, harminc év körüli, magas fiatalember követelte a pénzt az alkalmazottaktól. Az elkövetők arcukat kendővel takarták el, s mindketten napszemüveget viseltek.

A rendőrség nem tudta megmondani, hogy pontosan mennyit zsákmányoltak, de az biztos, hogy több millió forint hiányzik az irodából.

 

Személyi sérülés nem történt, lövések sem dördültek el. A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket, s várja a lakosság segítségét is.

 

Fotó: Molnár G. Tamás

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×