Koltai és Mervó is visszatér az ETO-ba

Koltai és Mervó is visszatér az ETO-ba

Alaposan átalakult játékoskerettel vágott neki a következő idény felkészülési időszakának az ETO FC Győr.

Az NBII-ből az élvonalba jutást megcélzó zöld-fehérektől a lejáró szerződésű futballisták közül távozott Zamostny Balázs, Beliczky Gergő, Gyagya Attila és Szabó Lukas. Közös megegyezéssel bontott szerződést a klub Rokszin Ádámmal és Daru Bencével, utóbbi játékos Pakson folytatja pályafutását. Valószínűleg a kapus Szatmári Zoltán is elhagyja az ETO-t.

 

 

Az érkezők között az új vezetőedző Mészöly Géza bemutatásakor már bejelentették a korábbi MTK-s Jakab Dávid nevét. Hozzá újabb öt labdarúgó csatlakozott és írt alá az ETO-hoz. A Győr legutóbbi bajnokcsapatának válogatott középpályása Koltai Tamás Paksról tér vissza. A 25 éves védő, Tar Zsolt a Puskás Akadémiától érkezik, a rutinos Marko Vukaszovics pedig a szerb Vojvodinából igazol Győrbe. Baracskai Roland egy évre kölcsönben szerepel majd Mészöly Géza együttesében, a bal oldali védő Puskás Akadémia nevelés, az élvonalban pedig a Mezőkövesdnél kapott lehetőséget. Az egykori U20-as vb gólkirály Mervó Bence, Koltai Tamáshoz hasonlóan nevelőegyesületéhez jött vissza. Mervó svájci, és lengyelországi légióskodás után legutóbb Dunaszerdahelyen szerepelt.

 

 

A játékoskeret még nem végleges, a klubvezetés több játékost igazolna még, elsősorban egy rutinos kapust. Tárgyalások folynak ez ügyben, aláírt szerződés azonban még nincs.

 

Gy.P.
fotók: Marcali Gábor

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×